Netflix'in doğaüstü temalı Chambers dizisini tanıyalım!

Online yayın platformu Netflix, Chambers isimli doğaüstü temalı yeni bir diziye resmi onay verdi.

Volkan Küçükel
10 Ocak 2018 - 19:00
Gündem

Yabancı dizi severler için her türden yapımı bünyesine katmaya ve orijinal içerikler üretmeye devam eden online yayın platformu Netflix "Chambers" isimli doğaüstü temalı yeni bir diziye resmi onayı verdi.

NETFLIX'İN YENİ DİZİSİ: CHAMBERS

Leah Rachel'ın (Dating Rules from My Future Self) yaratıcısı ve yazarı olduğu, showrunner Akela Cooper (Luke Cage, Grimm, The 100) ve yürütücü yapımcı Stephen Gaghan'ın (Traffic) kendisine destek verdiği dizinin ilk sezonu için 10 bölümlük sipariş verildi.

18-01/10/chambers-yaratici-ekibi.jpg

"CHAMBERS" KONUSU

Chambers'ta bizleri nasıl bir hikayenin beklediğine bakalım:

Geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatta kalmayı başaran genç bir hasta, hayatını kurtaran donör kalbi çevreleyen gizemle kafayı bozar.

Genç, kalbini aldığı bağışçısının ani ölümünün ardındaki gerçekleri ortaya çıkarmaya ne kadar yaklaşırsa, merhumun bazıları çok rahatsız edici boyutta olan kötü niyetli karakteristik özelliklerini o kadar fazla sergilemeye başlar.

PROJENİN ARKASINDAKİ EKİP

Rachel, Super Emotional'dan Gaghan ve Cooper üçlüsü projenin yürütücü yapımcılığını Chambers'ın geliştirildiği Super Deluxe ile birlikte üstleniyorlar.

18-01/10/super-deluxe-dizileri.jpg

Netflix'in Marvel dizisi Luke Cage'de yapımcı/yazar olarak yer alan Akela Cooper ayrıca V, Grimm, The 100 ve American Horror Story: Roanoke gibi dizilerde yazar ve yapımcı pozisyonlarında görev yaptı.

Doğaüstü temalı yapımları sevenlerin takibine giren Chambers'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin