İngiliz dizisi Accused Amerikan televizyonuna uyarlanıyor!

House M.D.'nin yaratıcısı David Shore, The Good Doctor'ın başarısının ardından uyarlama işine Accused ile devam ediyor.

Volkan Küçükel
10 Ocak 2018 - 23:17
Gündem

Ödüllü bir Güney Kore dizisinin uyarlaması The Good Doctor ile yeni sezonun en iyi çıkış yakalayan dizilerinden birine imza atan David Shore bu kez Paramount Network ile ortaklık yapıp Uluslararası Emmy ödüllü İngiliz dizisi "Accused"i Amerikan televizyonuna uyarlamak için kolları sıvadı!

Shore'un sözleşmesinin bulunduğu Sony Pictures TV ile gerçekleşen anlaşma üç senaryoyu içeriyor. Stüdyo ve Shore'un kısa süre içinde yazarlar odasını oluşturmasıyla senaryolar üzerinde çalışmalara başlanacak.

"ACCUSED" KONUSU

Her bir bölümü bağımsız bir hikayeye ve farklı karakterlere sahip olan antoloji türündeki Accused'in hikayesi; suçlanan ve mahkemeye çıkarılan karakterlerin dava sonucunda gerçekten suçlu olup olmadıklarını ortaya çıkaran bir akışa sahip.

Görülen davalarda karara yaklaştıkça suçlanan kişilerin özgeçmişleri, kişisel yolculukları gözler önüne serilip izleyicilerin bu insanların gerçekten suçlu olup olmadığını sorgulamasına izin veriliyor.

18-01/10/accused-dizisi.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

House M.D. dizisinin de yaratıcısı olan David Shore ve Erin Gunn ikilisi Shore'un Shore Z Prods çatısı altında projenin yürütücü yapımcılığını All3Media International'ın kardeş şirketi All3Media America'dan Greg Lipstone ve Nina Lederman ile birlikte üstleniyorlar.

Jimmy McGovern'ın yaratıcısı olduğu Accused'in orijinal İngiliz versiyonu 2010 yılında BBC One ekranlarında yayın hayatına başlamış ve iki sezon ekranlarda kalmıştı.

İlk sezonuyla Uluslararası Emmy Ödülleri'nde en iyi drama ve en iyi aktör (Christopher Eccleston) kategorilerinde ödül alan dizi, ikinci sezonuyla Uluslararası Emmy Ödülleri'nde en iyi aktör (Sean Bean) ve BAFTA TV Ödülleri'nde en iyi yardımcı aktris (Olivia Colman) kategorilerinin kazananı olup organizasyonlardan ödüllerle dönmüştü.

18 Ocak'tan itibaren Spike TV'nin yerini alarak Viacom Media Networks'ün önde gelen markası haline gelecek Paramount Network yeni dönemde yeni dizi projeleriyle gündeme gelmeye devam edecek gibi görünüyor.

"Accused" BBC One fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin