Silicon Valley 5. sezon başlangıç tarihi ve fragmanı!

HBO'nun popüler komedisi Silicon Valley'in 5. sezon başlangıç tarihi belli olurken, yeni sezondan ilk görüntüler de geldi.

Volkan Küçükel
10 Ocak 2018 - 23:59
Gündem

Ekranların kaliteli komedi dizileri arasında başlarda yer alan HBO yapımı "Silicon Valley"in 5. sezonunun yaklaştığını artık iyice hissediyoruz!

SILICON VALLEY 5. SEZON 25 MART'TA BAŞLIYOR!

Kanalın sürekli olarak Emmy Ödülleri'nde adaylık kazanan dizisinin 5. sezon prömiyeri 25 Mart Pazar akşamı gerçekleşecek.

Silikon Vadisi'ndeki girişimcilik hayatını eğlenceli bir şekilde izleyicilere aktaran teknoloji temalı komedi Silicon Valley'in yeni sezonu için paylaşılan bir dakika süreli ilk fragmanı da haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

18-01/10/silicon-valley-twitter.png

SILICON VALLEY 5. SEZON OYUNCU KADROSU

Beşinci sezon, Mayıs ayında diziden ayrılan aktör T.J. Miller'sız ilk sezon olacak.

Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, Suzanne Cryer ve Jimmy O. Yang dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

18-01/10/silicon-valley-5-sezon.jpg

Mike Judge, John Altschuler ve Dave Krinsky üçlüsünce yaratılan Silicon Valley, 2014'teki çıkışının ardından her yıl Emmy Ödülleri'nde en iyi komedi dizisi kategorisinde yarışsa da henüz bu ödüle ulaşamadı. Ödüle son üç yıldır kanalın bir diğer komedisi Veep layık görülüyor.

Judge, Alec Berg, Clay Tarver, Michael Rotenberg, Tom Lassally, Jamie Babbit, Jim Kleverweis dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"Silicon Valley" 5. sezon ilk fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin