Jennifer Lopez 14 yıl sonra yeniden Will & Grace'de!

NBC'nin komedi klasiği Will & Grace dizisine Jennifer Lopez geliyor.

Volkan Küçükel
11 Ocak 2018 - 13:00
Gündem

2006 yılındaki finalinin ardından uzun zaman sonra canlanarak ekranlara geri dönen komedi klasiği "Will & Grace"in devam etmekte olan 16 bölümlük sezonuna ünlü bir aktris konuk oluyor.

Üçüncü sezonuyla ekranlara geri dönüş hazırlıklarını sürdüren kanalın bir başka dizisi Shades of Blue'de izlemeye devam ettiğimiz Jennifer Lopez, yakın bir gelecekte Will & Grace'te konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

JENNIFER LOPEZ BİR KEZ DAHA WILL & GRACE KADROSUNDA!

Lopez'in dizinin hikayesinde hem kendi gerçek kimliğiyle hem de Shades of Blue'daki dedektif Harlee Santos karakteriyle yani çifte rolle yer alacağı belirtiliyor.

Lopez'in rolü ve hangi bölümde karşımıza çıkacağı konusundaki detaylar ilerleyen dönemde açıklanacak.

18-01/11/lopez-will-grace.png

Bu arada Lopez'in Will & Grace'de geçmiş sezonlarda kendi kimliğiyle konuk oyuncu olarak karşımıza çıktığını hatırlatmak gerek. Oyuncu altıncı sezonun çift bölümlü finali "I Do" ve "Oh, No, You Di-in't" ile yedinci sezonun açılış bölümü "FYI: I Hurt, Too"da rol almıştı.

WILL & GRACE REYTİNGLERİ

9. sezonu başlamadan 13 sezonluk 10. sezon onayını da cebine koyan Will & Grace, 28 Eylül 2017'de sezonun açılış bölümü "11 Years Later" ile kanalın son 12 yıldaki en çok izlenen komedi dizisi bölümü unvanını kazandı.

Açılış bölümü, kendi zaman dilimi ve sonraki yedi günlük izlenme rakamlarının eklenmesiyle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 5.0 reyting oranı ve 15.8 milyon izleyici gibi yüksek izlenme rakamları elde etti.

18-01/11/jennifer-lopez-will-and-grace-1515665182.jpg

"Love and Marriage" isimli bölümüyle 21 Eylül 1998 senesinde ekran serüvenine başlayan Will & Grace, şimdiye kadar 83 kez Emmy adaylığı kazanırken bu adaylıkların 16'sını ödüle çevirdi.

Universal Television yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda senaristler Max Mutchnick ve David Kohan ile bölümlerin yönetmen koltuğundaki James Burrows yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin