Will & Grace 10. sezon onayını aldı!

NBC kanalının ekranlara geri döndürdüğü Will & Grace dizisi 10. sezon onayını aldı!

Volkan Küçükel
04 Ağustos 2017 - 00:14
İptal - Onay

Daha fazla "Will & Grace"e kim hayır der!

1998-2006 seneleri arasında sekiz sezon boyunca ekranlara gelen komedi klasiği Will & Grace'in yeniden dirilişine şahitlik yapacağımız 9. sezonun prömiyer tarihi yaklaşırken yayıncı kanal NBC'den dizi hayranlarına güzel bir haber geldi.

WILL & GRACE 9. SEZON BAŞLAMADAN 10. SEZON ONAYI GELDİ!

Yayınlandığı dönem Emmy Ödülleri'ne damga vuran dizi için 13 bölümden oluşacak 10. sezon onayı resmen verildi. Duyuru, bugün Beverly Hills'te gerçekleştirilen Television Critics Association (TCA) Yaz Basın Turu Oturumu'nun başında NBC Başkanı Bob Greenblatt tarafından yapıldı.

17-08/04/will-grace-gif.gif

WILL & GRACE 9. SEZON BÖLÜM SAYISINDA YENİ ARTIŞ!

Ayrıca ilk etapta on bölümlük sipariş verilen, sonrasında 12'ye yükseltilen 9. sezonun bölüm sayısında bir kez daha değişikliğe gidildi ve sezonun bölüm sayısı 16'ya yükseltildi.

Will & Grace'in bu beklenmedik dönüşünün tohumları ilk olarak Amerikan Başkanlık Seçimleri'nden önce Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally ve Sean Hayes dörtlüsün birlikte kamera karşısına geçip başkanlık yarışı üzerine seçim temalı kısa süreli özel bir bölüm çekmeleriyle yeşermeye başlamış; yakalanan bu rüzgar ve dizi hayranlarının yoğun baskısıyla Will & Grace'in ekranlara dönüşü resmileşmişti.

17-08/04/will-grace-10-sezon-onayi.jpg

Orijinal oyuncu kadrosunda yer alan Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally ve Sean Hayes ile birlikte dizinin yaratıcı ve yürütücü yapımcıları Max Mutchnick & David Kohan yeni sezonlarda yine iş başında olacaklar.

WILL & GRACE 9. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

"Will & Grace", 28 Eylül'de 9. sezonuyla NBC ekranlarına geri dönecek ve sonbahar dönemi boyunca Perşembe akşamları izleyicilerle buluşacak.

Will & Grace - The Fab Four Is Back in Business (Sneak Peek):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin