Will & Grace 9. sezon bölüm sayısında artış var!

Yayıncı kanal NBC, Will & Grace'in dokuzuncu sezonunun bölüm sayısını 12'ye yükseltti!

Volkan Küçükel
06 Nisan 2017 - 09:50
Gündem

Zamanında Emmy Ödülleri'ni silip süpüren efsane komedi dizilerinden Will & Grace'in seneler sonra geri dönüşünün geçtiğimiz aylarda resmi olarak duyuruluşuyla havalara uçan dizi hayranlarını mutlu edecek bir gelişme daha yaşandı.

NBC'DEN İKİ BÖLÜMLÜK İLAVE

Yayıncı kanal NBC, ilk etapta 10 bölümlük sipariş verdiği dokuzuncu sezonun bölüm sayısını 12'ye yükseltti!

WILL & GRACE 9. SEZON HİKAYESİ

Resmi yeni sezon onayının duyurulmasıyla birlikte NBC'nin yeni sezon öncesinde güçlü kozlarından biri haline gelen dizinin dokuzuncu sezonda, 2006 senesindeki finalden on yıl sonra karakterlerin öykülerini anlatması bekleniyor.

17-04/06/will-grace-dizisi.jpg

Will & Grace yaratıcı ve yürütücü yapımcıları Max Mutchnick & David Kohan ile sekizinci sezonun tüm bölümlerini yöneten yönetmen/yürütücü yapımcı James Burrows üçlüsü yeniden işbaşında olacaklar.

Dizinin orijinalinde yer alan Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally ve Sean Hayes dörtlüsünü yeniden bir araya getirecek Will & Grace'in yeni sezon fikrinin tohumları ilk olarak Amerikan başkanlık seçimleri öncesinde dörtlünün 26 Eylül'de birlikte kamera karşısına geçip başkanlık yarışı üzerine seçim temalı kısa süreli özel bir bölüm çekmeleriyle yeşermeye başlamıştı. Bu gelişme dizinin yeniden canlandırılması konusunu kısa sürede gündeme taşımıştı.

Will & Grace oyuncularının özel mini bölümde yeniden bir araya gelmesinin arkasındaki kişi olan Mutchnick, Kohan ile birlikte yeni sezon senaryosunu kaleme alıyor.

17-04/06/will-grace-kadrosu.jpg

1998-2006 yılları arasında sekiz sezon boyunca ekranlara gelen ve komedi klasikleri arasına giren Will & Grace, kendi döneminde NBC'nin Must-See TV komedi kuşağının en önemli dizilerinden biri haline gelmiş ve 83 adaylık kazandığı Emmy Ödülleri'nde 16 kez ödülle dönmüştü. Ayrıca hikayesinde yer verdiği eşcinsel karakterlerle eşcinsel temalı diğer dizi ve televizyon programlarının da önünü açmıştır.

Will & Grace'in yeni sezonu 2017-18 televizyon sezonunda NBC ekranlarında olacak.

"Will & Grace" 9. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin