Crazy Ex-Girlfriend 3. sezonda önemli değişiklikler!

Scott Michael Foster ve David Hull ikilisi, The CW kanalının ödüllü dizisi Crazy Ex-Girlfriend'in üçüncü sezon oyuncu kadrosunda terfi yaşadı!

Volkan Küçükel
06 Nisan 2017 - 08:59
Gündem

Scott Michael Foster ve David Hull ikilisi, The CW kanalının ödüllü dizisi Crazy Ex-Girlfriend'in üçüncü sezon oyuncu kadrosunda terfi yaşadı!

3. SEZON ÖNCESİ YAŞANAN KADRO DEĞİŞİKLİKLERİ

Dizinin ikinci sezonunda beş bölümde (Can Josh Take a Leap of Faith?, Is Josh Free in Two Weeks?, Josh Is the Man of My Dreams, Right?, Will Scarsdale Like Josh's Shayna Punim?, When Do I Get to Spend Time with Josh?)  tekrarlayan bir rolle karşımıza çıkan ve yeni sezon için düzenli oyuncu kadrosuna terfi eden Scott Michael Foster'ı önümüzdeki sezon daha fazla çok göreceğiz gibi.

Foster dizide San Gabriel Valley'in önde gelen ailelerinde birine mensup olmasıyla çok farklı bir dünyadan gelen Nathaniel Plimpton karakterine hayat vermekte.

Karakter, ilk olarak ikinci sezonun dokuzuncu bölümü olan "When Do I Get to Spend Time with Josh?"ta Rebecca (Rachel Bloom) için potansiyel bir sevgili adayı olarak karşımıza çıkmıştı.

32 yaşındaki aktör geçmiş dönemde ABC Family'nin hit dizisi Greek ve Chasing Life'ta (Leo Hendrie) rol aldı. Californication (Tyler), Halt and Catch Fire (Hunt Whitmarsh), Once Upon a Time (Kristoff) ve ABC'nin kısa ömürlü dizisi Blood & Oil (Wick Briggs) ise Foster'ın tekrar eden rollerle kadrosunda yer aldığı diziler.

17-04/06/scott-michael-foster-ve-david-hull.jpg

Bu arada dizide Josh, Greg ve Chris'in yakın arkadaşı White Josh'u canlandıran David Hull da Foster gibi üçüncü sezon için düzenli oyuncu kadrosuna terfi etti.

Rebecca Bunch adındaki genç ve bekar bir kadının eski aşkına geri dönmek için yaptıklarıyla başlayan olayları ekranlara aktaran Crazy Ex-Girlfriend geride bıraktığımız aylarda üçüncü sezon onayını almıştı.

KANALIN ÖDÜLLÜ DİZİSİ

Son olarak Emmy'de dört adaylık kazanıp bir The CW dizisi için bu alanda rekor kıran dizi, bu adaylıklardan iki zaferle dönmüştü.

"Crazy Ex-Girlfriend" - Good at Yoga:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin