Bir Deli Sevda ilk bölümünde neler yaşandı?

Show TV ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşan Bir Deli Sevda dizisinde neler yaşandı?

Sibel Karagöl
06 Nisan 2017 - 00:34
Yeni Bölüm

 Show TV ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle ekranlara merhaba dedi. İddialı oyuncu kadrosu ve kendine has hikayesiyle ekranlara bomda gibi düşen Bir Deli Sevda dizisinin 1. bölümüne Bahar'ın dobra karakteri ve annesi için fedakarlığı bomba gibi düştü.

Bir Deli Bahar

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Astım hastası olan annesiyle beraber  bodrum katındaki güneş almayan rutubetli bir evde yaşamaktadırlar. Ve her geçen gün hastalığı nükseden annesini daha iyi bir eve taşımak isteyen Bahar'ın acil paraya ihtiyaca vardır.

17-04/05/bir-deli-sevda-fotograflari6.jpg

Deliler gibi iş arayan Bahar, işsizler kervanına katılınca son çare olarak en yakın arkadaşı Kemal'i de kandırır ve hırsızlığa başvurur. Kemal ise Bahar'la beraber büyümesine rağmen yıllardır genç kıza madum bir aşk duymaktadır. İkili hırsızlık yapmaya çalışırken başarısız olurlar ve Bahar’ın dedesi yerine koyduğu Hulusi  olanları öğrenir ve iki gence çok kızar bu sırada yaşlı dede kalp krizi geçirir.

17-04/05/bir-deli-sevda-fotograflari10.jpgBahar’ın hayatı ise Hulusi Dede’nin yirmi senedir görmediği oğlu Cengiz’in hastaneye gelmesiyle tamamen değişecektir. Cengiz'in gizli sırrını öğrenen Mehmet, Bahar'ın peşine düşer önce kahve içmeye davet eder, büyük br hayır cevabıyla karşılaşan Mehmet, zenginliğini kullnarak Bahar'a iş teklif eder. Annesi için bu teklifi kabul eden Bahar, babası Cengiz'in karşısına çıkar. 

17-04/05/bir-deli-sevda-fotograflari8.jpg

Zengin bir aileden gelen Mehmet ise ablası yıllardır üzen Cengiz'den nefret etmektedir.  Bahar'ı eniştesini yok etmek için kullanmayı düşünen Mehmet, Bahar ile vakit geçirdikçe genç kızın farklı hayatına dokunmaya ve bu hayatı derinden hissetmeye başlar.

17-04/05/bir-deli-sevda-3.JPG

Show TV'nin iddialı kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Bir Deli Sevda'nın konusu ve oyuncularını yakından tanıdığımız haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı Bir Deli Sevda 2. bölümüyle 12 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'de Show TV ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin