Super Troopers ekibinden itfaiye komedisi: Tacoma FD

Super Troopers film serisinin yazar ve oyuncularından Steve Lemme ile Kevin Heffernan, TruTV'ye Tacoma FD isimli bir komedi dizisi hazırlıyor.

Volkan Küçükel
11 Ocak 2018 - 14:00
Gündem

Super Troopers film serisinin ortak yazar ve oyuncularından Kevin Heffernan ile Steve Lemme ikilisi bu kez farklı üniformalarla karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar!

TruTV, ikilinin arkasında olduğu ve Tacoma İtfaiye Teşkilatı'nda geçen komik olayları konu edinen "Tacoma FD" isimli komedi dizisi için pilot bölüm siparişini verdi.

"TACOMA FD" KONUSU

Heffernan ve Steve Lemme'nin hem oyuncu hem yazar olarak görev yapacağı, yarımşar saat süreli bölümlerden oluşacak Tacoma FD, Super Troopers'ın mizah tarzında olmakla birlikte yepyeni bir dünya ve farklı karakterleri izleyicilere sunacak.

18-01/11/steve-lemme.jpg

Hikayesi bir itfaiye istasyonunda görevli itfaiyecilere odaklanan dizide yangınla her zaman savaşmaya hazır olan itfaiyeciler bir yandan kendi sıkıntılarıyla da mücadele etmek durumundadırlar.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Heffernan ve Lemme ikilisi 3 Arts Entertainment'tan David Miner ve Greg Walter, Silverscreen Pictures'tan Kyle Clark'la birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

18-01/11/supertroopers.jpg

Heffernan ve Lemme, 2001 yılında izleyicilerle buluşan ve kült komedi filmleri arasında gösterilen Super Troopers'ı kaleme alan Broken Lizard grubunun önemli parçalarından. Bu grubu oluşturan isimler Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan, Steve Lemme, Paul Soter ve Erik Stolhanske olarak biliniyor. Kaçık otoyol polislerinin başından geçen olayları anlatan yapımın devam filmi Super Troopers 2'nin Nisan 2018'de vizyona gireceğini de hatırlatalım.

Oyuncu kadrosunu oluşturma hazırlıklarına başlanan dizinin pilot bölüm çekimlerine Şubay ayı içinde Los Angeles'ta başlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin