LA to Vegas'ın 1. sezonu uzadı!

Ekran macerasına geçtiğimiz hafta başlayan komedi dizisi LA to Vegas'ın ilk sezon bölüm sayısı 15'e yükseldi.

Volkan Küçükel
10 Ocak 2018 - 17:00
Gündem

"LA to Vegas"ın uçuşu iyi başladı!

LA TO VEGAS 1. SEZON 15 BÖLÜMDEN OLUŞACAK

Amerikan ulusal kanallarından Fox'un geçtiğimiz hafta ekran macerasına başlayan yeni sezon ortası komedilerinden LA to Vegas için 3 bölümlük ek sipariş verildi. Bu gelişmeyle birlikte 20th Century Fox Television ve Gary Sanchez Productions ortaklığında hazırlanan dizinin ilk sezon bölüm sayısı 15'e yükselmiş oldu.

Jackpot Airlines isimli bir hava yolu şirketi çalışanları ile birbirinden ilginç yolcularının Los Angeles'tan Las Vegas'a her hafta sonu gerçekleştirdikleri uçuşlarda yaşanan komik olayları ekranlara getiren dizi, 02 Ocak'ta yayınlanan pilot bölümüyle kanal yönetimini memnun eden izlenme rakamları elde etmişti.

LA TO VEGAS REYTİNGLERİ BEKLENTİLERİ KARŞILADI

Lon Zimmet'in senaryosunu kaleme alıp Steven Levitan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ilk bölüm, Fox kanalında 2015'ten bu yana Salı akşamlarının en çok izlenen komedi dizisi unvanını aldı.

18-01/10/la-to-vegas.jpg

18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.1 reyting oranı ve 3.8 milyon izleyici rakamlarını yakalayan LA to Vegas, sonraki üç günlük izlenme rakamları dahil edildiğinde 1.5 reyting oranı ve 5.6 milyon izleyiciye ulaştı.

Dylan McDermott "Pilot Dave", Peter Stormare "Artem", Kim Matula "Ronnie", Ed Weeks "Colin", Nathan Lee Graham "Bernard", Olivia Macklin "Nichole", Amir Talai "Alan" gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Will Ferrell, Adam McKay, yaratıcı/showrunner Lon Zimmet, Chris Henchy, Owen Burke, yönetmen Steve Levitan, Josh Bycel, Jonathan Fener ve Jeff Morton bulunuyor.

İlk sezonunun ikinci bölümü "The Yips and the Dead"i de geride bırakan yapım 16 Ocak'ta "Two and a Half Pilots" isimli bölümle kaldığı yerden ekran macerasını sürdürecek.

"LA to Vegas" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin