Doktor House'un yıldızı Hugh Laure'li Chance dizisi iptal edildi!

Hulu, iki sezon boyunca aboneleriyle buluşturduğu Chance dizisi için buraya kadar dedi.

Volkan Küçükel
10 Ocak 2018 - 16:25
Gündem

Bir ekran klasiği Doktor House (House M.D.) dizisinin ardından The Night Manager ve Veep gibi dizilerde karşımıza çıkan usta aktör Hugh Laurie'nin Hulu bünyesindeki dizisi "Chance" hayranlarını üzecek bir haberle gündemde!

CHANCE RESMEN İPTAL! 3. SEZON OLMAYACAK!

Online yayın platformu Hulu, iki sezonu deviren Chance için iptal kararı aldı. Dolayısıyla dizinin 3. sezonu olmayacak.

Yayın hayatına başlamadan toplam 20 bölümden oluşan iki sezonluk onayı peşinen cebe atan yapım, 29 Kasım'da ikinci sezonunu noktalamasının ardından ilk kez yeni sezon onayı alabilmek için bekleyiş sürecindeydi. Ancak sürecin sonucunda dizi ekibi ve hayranlarının beklediği sonuç çıkmamış oldu.

18-01/10/chance-hulu.jpg

PEAK TV'NİN SON KURBANI

Yazar Kem Nunn, Room yönetmeni Lenny Abrahamson, showrunner Alexandra Cunnigham (Desperate Housewives), Brian Grazer (Empire) ve yapımcı Michael London'ın (Milk, Trumbo) kamera arkasında bulunduğu Chance, orijinal program prodüksiyonlarının maksimum büyüklüğe yükseldiği Peak TV döneminin yeni kurbanlarından biri olarak dizi arşivindeki yerini aldı.

"CHANCE" KONUSU

Nunn'ın aynı isimdeki romanından Fox 21 TV Studios yapımcılığında uyarlanan psikolojik gerilim türündeki Chance'in hikayesi; Dr. Eldon Chance (Laurie) isimli adli bir nöropsikiyatristin ruhsal hastalık, yozlaşmış polisler ve kişinin gerçek kimliğini saptamada yanılma gibi olaylarla karşılaşacağı tehlikeli ve şiddet dolu bir dünyaya istemeden de olsa girmesiyle yaşananları yansıtıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Gretchen Mol (Boardwalk Empire), LisaGay Hamilton (The Practice), Paul Adelstein (Private Practice), Ethan Suplee (My Name Is Earl) ve Stefania LaVie Owen (The Carrie Diaries) gibi isimler bulunuyor. Paul Schneider, Brian Goodman ve Elizabeth Rodriguez üçlüsü ise diziye ikinci sezonda dahil olan oyuncular.

"Chance" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin