Sefiller (Les Miserables) dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

Victor Hugo'nun klasikleşmiş romanı Sefiller'in yeni uyarlamasında rol alacak isimler belli oldu.

Volkan Küçükel
10 Ocak 2018 - 14:41
Gündem

Victor Hugo'nun dünya çapında bilinen ve en önemli edebiyat eserleri arasında gösterilen klasikleşmiş romanı "Les Miserables (Sefiller)"in BBC One/Masterpiece ortak yapımcılığında hazırlanan yeni televizyon uyarlamasının oyuncu kadrosu şekillendi.

SEFİLLER MİNİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kadroda yer alan oyuncular ve hayat verecekleri karakterler şöyle:

Altı bölümden oluşacak mini dizinin oyuncu kadrosunda;

- Dominic West (Jean Valjean)
- David Oyelowo (Javert)
- Lily Collins (Fantine)
- Adeel Akhtar (Monsieur)
- Olivia Colman (Madame Thenardier)
- Ellie Bamber (Cosette)
- Josh O'Connor (Marius)
- Erin Kellyman (Eponine) gibi isimler rol alacak.

18-01/10/les-miserables-dizisi-1515584185.jpg

Lookout Point ve BBC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin çekimlerine Şubat ayı içinde Belçika ve Fransa'da başlanması planlanıyor.

"LES MISERABLES" KONUSU

Bu kez Andrew Davies'in uyarlama senaryoyu kaleme aldığı yapım; müzikalden ziyade Valjean ve Javert arasındaki kedi-fare ilişkisinin pek çok katmanının derinliklerine inecek ve Fransa'nın sivil kargaşa döneminin perde arkasını gözler önüne serecek.

18-01/10/sefiller-romani.jpg

Tom Shankland'ın yönetmen koltuğunda oturacağı Sefiller'de Chris Carey yapımcı olarak künyeye ismini yazdırırken; Davies, Faith Penhale, West, Oyelowo, Bethan Jones, Mona Qureshi ve Rebecca Eaton yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

82 yaşındaki Andrew Davies geçmiş dönemde birçok başarılı dizi uyarlamasına imza atmış bir yazar. 2016'da James Norton'lı War & Peace, 1995'te Colin Firth ve Jennifer Ehle'li Pride & Prejudice ile yedi Emmy Ödülü kazandığı Charles Dickens'ın Little Dorrit'i (2008) bu yapımlardan bazıları.

18-01/10/les-miserables-senaryosu.jpg

Proje ilk etapta The Weinstein Co ortaklığıyla yapılacaktı ancak Harwey Weinstein'e yönelik cinsel taciz iddialarının hemen ardından bu ortaklık iptal edilmişti.

LES MISERABLES DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

BBC Worldwide'ın uluslararası dağıtımını üstleneceği dizinin başlangıç tarihi ilerleyen dönemde duyurulacak. Dizinin 2019'un ilk aylarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin