Showtime yeni bir korku komedisi için pilot bölüm yapımına başladı: Shining Vale

Kaliteli dizileriyle dikkat çeken Showtime korku-komedi türündeki Shining Vale dizisi için hazırlıklara başladı.

Volkan Küçükel
10 Ocak 2018 - 13:13
Gündem

Oldukça rekabetçi teklif yarışlarının ardından Divorce yaratıcısı Sharon Horgan, Trial & Error ortak yaratıcısı Jeff Astrof ve Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment'ının (The Chi) arkasında olduğu korku komedisi türündeki "Shining Vale" isimli yeni dizi projesinin yayın haklarını premium kablolu televizyon kanallarından Showtime aldı.

Astrof'un sözleşmesinin bulunduğu Warner Bros. TV çatısı altında hazırlanacak proje, kanaldan pilot bölüm yapım garantisini aldı.

"SHINING VALE" NASIL BİR DİZİ? KONUSU

Horgan ve Astrof'un senaryosunu ortaklaşa kaleme aldıkları Shining Vale'in hikayesi; kentten küçük kasabadaki ürkütücü, kötü olayların meydana geldiği yeni bir eve taşınan işlevsiz bir ailenin yaşadıklarına odaklanıyor.

Kötü ruhların barındığı bu evde bu kötü güçleri anne dışında ailenin diğer fertleri fark etmemiş gibi görünmektedir. Kötü ruh anneyi ele geçirmeye çalışmaktadır.

Zihinsel hastalık, küçük kasaba entrikaları, dindarlık ve şeytani güçlerle savaşan bir aile.... Hepsi bu dizinin bir parçası. Ama gerçekten komik ve korkutucu bir şekilde...

18-01/10/showtime-kanali-logosu.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Merman'dan Horgan ve Clelia Mountford, Other Shoe Prods.'tan Astrof ve Kapital'dan Kaplan ve Dana Honor projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

48 yaşındaki İngiliz yapımcı/senarist ve oyuncu Sharon Horgan son dönemde yaratıcı, ortak yaratıcı ve oyuncu olarak birçok dizinin içinde yer aldı. Oyuncu olarak da rol aldığı ve ortak yaratıcısı olduğu Amazon/Channel 4 ortak yapımı Catastrophe ile yaratıcısı olduğu Sarah Jessica Parker'lı HBO dizisi Divorce bunlardan son ikisi. Horgan, Rob Delaney ile birlikte kaleme aldığı Catastrophe'nin pilot bölümüyle Emmy'de adaylık kazanmıştı.

18-01/10/sharon-horgan-jeff-astrof.jpg

Friends dizisinde yazarlık yapmaya başlayarak kariyerinde tırmanışa geçen Jeff Astrof ise WBTV'nin ikinci sezon onayını cebe koyan NBC komedisi Trial & Error'un yaratıcı ismi olarak biliniyor. Astrof ayrıca TBS'in komedi dizisi Ground Floor'da yürütücü yapımcı ve showrunner olarak yer aldı.

Showtime'ın yeni başlayan dizilerinden The Chi'nin de arkasında yer alan Kapital Entertainment, Netflix için bir başka korku-komedi türündeki yapım Santa Clarita Diet'i de hazırlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin