Santa Clarita Diet 2. sezon onayını aldı!

Son dönemin popüler yayın platformu Netflix, kara mizah türündeki komedi dizisi Santa Clarita Diet için 2. sezon onayını duyurdu.

Son dönemin popüler yayın platformu Netflix, kara mizah türündeki komedi dizisi "Santa Clarita Diet" için 2. sezon onayını duyurdu!

SANTA CLARITA DIET 2. SEZON DETAYLARI

Drew Barrymore ve Timothy Olyphant ikilisini buluşturan dizinin yeni sezon bölümlerini 2018 senesi içinde Netflix platformu üzerinden izleme şansımız olacak.

Yaratıcı Victor Fresco (Better Off Ted), Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment ve Tracy Katsky'nin Kapital merkezli KatCo'su ortaklığıyla yaratılan Santa Clarita Diet'in 10 bölümden oluşan ilk sezon bölümleri iki ay kadar önce 03 Şubat tarihinde Netflix abonelerinin seyrine sunulmuştu.

Dizinin yaratıcı ve yazar ekibi şimdiden ikinci sezon hikayesi için çalışmalara başlamış durumda.

17-03/30/santa-clarita-diet.jpg

SANTA CLARITA DIET KONUSU

Emlakçılık yapan bir çiftin, kadının geçirdiği dramatik bir değişim sonrasında ölüm ve yıkım dolu bir yola sürüklenmesini; Sheila'nın yeni bir kişiliğe bürünmesinin sıradan bir hayat süren Joel ve Sheila'nın evliliğine yeni bir heyecan getirmesini mizahi bir anlatımla bizlere sunan Santa Clarita Diet'in oyuncu kadrosunda Liv Hewson ve Skylar Gisondo da yer alıyor.

Victor Fresco'nun showrunnerlığını üstlendiği dizide Barrymore, Olyphant, Kaplan, Katsky ve Flower Films'ten Chris Miller, Ember Truesdell ve Nancy Juvonen yapımcı kadrosunda bulunan isimler.

17-03/30/santa-clarita-diet-netflix.jpg

Santa Clarita Diet, bu gelişmeyle birlikte Netflix'in yeni dizileri içinde yeni sezon onayını alan en son dizi oldu. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde platformun bir başka yenisi A Series of Unfortunate Events da ikinci sezon için yenilenmişti.

2. SEZON ÇEKİMLERİ YAZ DÖNEMİNDE

Santa Clarita Diet'ın ikinci sezon çekimlerine yaz döneminde başlanacak.

"Santa Clarita Diet" 2. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin