Cesur ve Güzel hangi ülkelere satıldı, kaç ülkede yayınlanıyor?

İskandinav kökenli dizi dağıtım firması Eccho Rights'ın Genel Müdürü Fredrik af Malmborg, Türk dizilerinden 'Cesur ve Güzel'i dört ülkeye daha sattığını duyurdu.

Sibel Karagöl
30 Mart 2017 - 19:00
Gündem

Dizi dağıtım firması Eccho Rights'ın Genel Müdürü Fredrik af Malmborg, Türk dizilerinden beğeniyle takip edilen Cesur ve Güzel'i dünyanın farklı bölgelerindeki dört ülkeye daha sattığını duyurdu.

17-03/30/cg4.jpg

Merkezi New York'ta bulunan 32 yıldan bu yana dünyanın çeşitli ülkelerindeki medya endüstrisine ilişkin yayın yapan World Screen'in web sayfasında Eccho Rights'in Genel Müdürü Fredrik af Malmborg ile yapılan röportaj yayınlandı.

 17-03/30/1a.png

Cesur ve Güzel dahil bir çok dizinin dağıtıcısı olan Ecco Rights tarafından yapılan anlaşmalar sonucunda Cesur ve Güzel'in Yunanistan'daki 'Antenna TV', İran'a yönelik İngiltere'de Farsça yayın yapan 'Gem TV', Macaristan'daki 'TV 2', Pakistan'daki 'Urdu 1', Romanya'daki 'Antena', Arnavutluk'taki 'TV Klan' ve Kuzey Irak'tan Kürtçe yayın yapan 'Kurdmax TV' de yayınlanmaya başlamıştı. Bu başarının üzerine Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini oynadığı dünyanın farklı yerlerinde beğeniyle izlenen diziyi Malezya, Hindistan, İtalya ve İspanya'daki televizyon kanallarına sattıklarını belirtti.

17-03/30/cg.jpg

Genel Müdürü Fredrik af Malmborg Türk dizilerinin dünyada yayınlanmaya 2009 yılında Kenan İmirzaloğlu ve Tuncel Kurtiz'in başrollerinde efsaneleşen Ezel dizisiyle başladığını ve o dönem böyle bir yatırımının büyük bir kumar olarak değerlendirilmesine rağmen, çok başarılı sonuçlar elde ettiklerini açıkladı. Ayrıca Ezel dizisinin hala dünyada büyük ilgi gördüğünü ve son olarak Malezya ve Moğolistan'da da ekrana geleceğini vurguladı.

17-03/30/d3.jpg

Geçtiğimiz aylarda Bu Şehir Arkadan Gelecek dizisinin de dağımtıcısı olan Ecco Rights şirketi tarafından yapılan anlaşmaya göre dizinin 3 ülkede daha yayına girmeye hazırlandığını sitemizde olarak duyurmuştuk.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin