The Mindy Project 6. ve final sezonu onayını aldı

Hulu dizisi The Mindy Project'in altıncı sezon sonunda final yapacağı resmen duyuruldu.

Volkan Küçükel
30 Mart 2017 - 16:07
Gündem

"The Mindy Project" son kez yeni sezon onayı aldı! Dizinin altıncı sezon sonunda final yapacağı resmen duyuruldu.

THE MINDY PROJECT FİNAL SEZONU DETAYLARI

Yayıncı online platform Hulu'dan yapılan açıklamaya göre Mindy Kaling'in başrolünde yer aldığı dizinin altıncı ve final sezonu önümüzdeki sonbahar döneminde Eylül ayında prömiyerini gerçekleştirecek.

Universal Television ve 3 Arts Entertainment yapımcılığında hazırlanan dizinin final sezonunun bölüm sayısı hakkında şimdilik bilgi verilmiş değil.

17-03/30/mindy-kaling-twitter.png

2012 senesinde ekran macerasına başlayan The Mindy Project, şimdiye kadar 107 bölümü devirmiş durumda. Yayın hayatına Amerikan ulusal kanallarından Fox'ta başlayan The Mindy Project, üç sezonun ardından iptal edilmiş ancak sonrasında 2015 senesinde online platform Hulu tarafından canlandırılarak diziye yeni sezon onayı verilmişti.

Hulu'nun İçerik Başkanı Craig Erwich konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "The Mindy Project'in arkasındaki tüm yaratıcı ekip ve Mindy ile çalışmak bizim için bir onur ve mutluluk oldu. Dizi, servisi hizmete sunduğumuzdan beri bizim bir parçamız oldu. The Mindy Project, Mindy'nin benzersiz vizyonu sayesinde beş yıldır en popüler ve en sevdiğimiz yapımlardan biri haline geldi. Muhteşem geçeceği kesin altıncı ve final sezonu için Mindy'nin bizler için neler sakladığını görmek için sabırsızlanıyoruz."

17-03/30/the-mindy-project-dizi.jpg

THE MINDY PROJECT KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Başarılı kariyerine rağmen şanssız aşklar yaşayan Mindy Lahiri'nin maceralarını izlediğimiz dizinin oyuncu kadrosunda Ed Weeks (Jeremy Reed), Ike Barinholtz (Morgan Tookers), Beth Grant (Beverly), Xosha Roquemore (Tamra Webb) ve Fortune Feimster (Colette Kimball-Kinney) gibi isimler rol alıyor.

Mindy Kaling'in yaratıcılığı ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin yapımcı kadrosunda showrunner Matt Warburton, Howard Klein, Charlie Grandy ve Michael Spiller gibi isimler de bulunuyor.

"The Mindy Project - Love is Eveywhere":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin