NBC'nin yeni komedi dizisi Champions'un başlangıç tarihi belli oldu!

Mindy Kaling'in arkasında olduğu yeni NBC dizisi Champions'un ilk sezonu ne zaman başlıyor?

Volkan Küçükel
10 Ocak 2018 - 10:45
Gündem

The Mindy Project'in yaratıcısı ve yıldız oyuncusu Mindy Kaling ile aynı dizinin yürütücü yapımcısı Charlie Grandy ikilisinin elinden çıkan yeni NBC komedisi "Champions"ın başlangıç tarihi belli oldu.

CHAMPIONS 1. SEZON 08 MART'TA BAŞLIYOR!

Yayıncı kanaldan yapılan açıklamaya göre dizinin ilk bölümü 08 Mart'ta izleyicilerle buluşacak.

"CHAMPIONS" KONUSU

Grandy ve Kaling ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı, Kaling'in konuk oyuncu olarak tekrar eden bir rolle görüneceği Champions'un hikayesi; aşırı derecede budala erkek kardeşi Matthew (Andy Favreau) ile birlikte yaşayan spor salonu sahibi karizmatik ve pek hırslı olmayan Vince'e (Anders Holm) odaklanıyor.

18-01/10/champions-dizi-tanitim-1515569896.jpg

Okul dönemindeki eski kaçamaklarından biri olan Priya (Mindy Kaling), Vince'ten olan 15 yaşındaki ergen eşcinsel oğluyla birlikte kapılarında belirince bu ikilinin hayatı artık baştan aşağı değişecektir.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

J.J. Totah, Mouzam Makkar, Nina Wadia, Yassir Lester, Fortune Feimster, Robert Costanzo ve Ginger Gonzaga dizinin oyuncu kadrosunda rol alan diğer isimler.

Universal Television, 3 Arts Entertainment, Charlie Grandy Productions, Inc. ve Kaling International ortak yapımcılığında hazırlanan Champions'un yürütücü yapımcı kadrosu Grandy, Kaling, Matt Warburton, Howard Klein ve aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturan Michael Alan Spiller'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin