Timeless 2. sezon ne zaman başlıyor?

NBC'nin önce iptal edip ardından yeni sezon onayı verdiği dizisi Timeless'ın 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu.

Volkan Küçükel
22 Ocak 2018 - 23:53
Gündem

NBC'nin pek alışık olmadığımız şekilde önce iptal edip ardından kısa bir zaman zarfı içinde bu kararı geri çekerek yeni sezon onayı verdiği "Timeless" dizisi için "2. sezon ne zaman başlayacak?" sorusu cevabını buldu.

TIMELESS 2. SEZON 11 MART'TA BAŞLIYOR!

Zaman yolculuğu temalı Timeless'ın yeni sezon bölümleri 11 Mart'tan itibaren izleyicilerle buluşmaya başlayacak. Yeni sezonun ilk bölümü "The War to End All Wars", American Ninja Warrior: USA Vs. the World özelin üç saatlik prömiyer yayınının ardından ekranlara gelecek.

18-01/22/timeless-twitter.png

03 Ekim 2016 / 20 Şubat 2017 tarihleri arasında ekranlara gelen 16 bölümlük ilk sezonuyla kendi zaman dilimindeki yayını ve sonraki yedi günlük izlenmeleri dahil edildiğinde 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 2.1 reyting oranı ve 8 milyon izleyici ortalamalarını elde eden Timeless'ın yeni sezon çekimleri Los Angeles'ta gerçekleşiyor.

Eric Kripke (Supernatural) ve Shawn Ryan (The Shield) ikilisinin yaratıcısı olduğu Timeless dünyayı kurtarmak ve tehlikelerden korumak adına zaman içinde yolculuk yapmak zorunda olan bir ekibin maceralarını ekranlara yansıtıyor.

Dizinin ilk sezonunda üç kahraman; bilimadamı Rufus (Malcolm Barrett), asker Wyatt (Matt Lanter) ve tarihçi Lucy'nin (Abigail Spencer), Flynn (Goran Višnjić) isimli bir teröristi durdurmaya çalışma çabalarını izlemiştik.

18-01/22/timeless-afis.jpg

TIMELESS 2. SEZONDA NELER YAŞANACAK?

Yayıncı kanal NBC'nin bildirisine göre yeni sezonun hikayesi; Lucy'nin ailesiyle bağları olduğu ortaya çıkarılan gizemli Rittenhouse organizasyonuna karşı verilen mücadeleye odaklanacak. Ekip bu süreçte 1692, 1917, 1941, 1981 gibi yıllara yolculuk yaparken Marie Curie, Hedy Lamarr ve William Randolph Hearst gibi tarihi figürlerle karşılaşacak.

Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Paterson Joseph, Sakina Jaffrey, Claudia Doumit ve Goran Višnjić gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin yeni sezonuna bir Amerikan askeri Nicholas Keynes'i oynamak üzere Michael Rady de (UnREAL) katıldı.

Timeless'ın 2. sezonu 10 bölümden oluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin