HBO yeni bir uyarlama dizi için kolları sıvadı: Euphoria

HBO, İsrail yapımı Euphoria dizisinin Amerikan uyarlaması için çalışmalara başladı.

Volkan Küçükel
13 Mart 2018 - 15:17
Gündem

Game of Thrones, Westworld, Veep ve Big Little Lies gibi güncel dizileriyle kalite çıtasını yukarıda tutmaya devam eden HBO, İsrail menşeli diziden uyarlanacak "Euphoria" isimli dizi için deneme bölümü siparişi verdi.

Duyuru, Kudüs'te devam etmekte olan INTV'ye (Innovative TV Conference) konuşmacı olarak katılım gösteren HBO Programlama Başkanı Casey Bloys'tan geldi.

The Wizard of Lies (Yalanlar Büyücüsü) filminin senaristi Sam Levinson'ın senaryosunu kaleme alacağı Euphoria'da Levinson ile birlikte Ron Leshem, Daphna Levin, İsrail yapımı orijinal dizinin yaratıcılarından Tmira Yardeni, Hadas Mozes Lichtenstein, Mirit Toovi, Yoram Mokadi ve Gary Lennon gibi isimler yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

18-03/13/euphoria-dizi.jpg

"EUPHORIA" DİZİSİNİN KONUSU

Teddy Productions ve HOT3 kanalı ortaklığında 2012-13 yayın sezonunda 10 bölüm boyunca ekranlara gelen Euphoria'nın hikayesi; belirsiz geleceği anlamlandırmak adına uyuşturucu, seks ve şiddet gibi unsurlara başvuran bir grup lise öğrencisine odaklanıyor.

Bir gece kulübünün dışında öldürülen bir gencin gerçek hikayesini yansıtan dizide yaşanan bu trajedinin bir sene sonrasında gençlerin gerçeklerden kaçmak ve bu durumla baş edebilmek için girmiş oldukları yolda yaşadıkları ekranlara yansıtılıyor.

18-03/14/euphoria-dizisi-hbo.jpg

Elephant, Kids, Trainspotting gibi filmlerden ilham alan; sertlik ve cinsellik dozu yüksek Euphoria'nın HBO uyarlaması için senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

"Euphoria":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin