Supernatural ve Scooby-Doo ortak bölümü ScoobyNatural'dan ilk görüntüler geldi!

The CW kanalının popüler dizisi Supernatural ile dört arkadaş ve bir köpeğin maceralarını konu edinen meşhur çizgi dizi Scooby-Doo karakterlerini buluşturacak özel bölüm "ScoobyNatural" için ilk fragman yayınlandı.

Volkan Küçükel
12 Mart 2018 - 10:22
Gündem

Ekranların uzun soluklu popüler dizilerinden "Supernatural", yayın hayatına başladığı 2005 senesinden bu yana hayranlarına birçok unutulmaz bölüm izletti. Çok yakında bunlara bir yenisi eklenecek gibi duruyor!

Geride bıraktığımız hafta "A Most Holy Man" bölümüyle ekranlarda olan Supernatural üç haftalık bir aranın ardından 29 Mart'ta "ScoobyNatural" isimli Supernatural ve Scooby-Doo karakterlerini bir araya getirecek animasyon türündeki crossover bir bölümle karşımızda olacak.

18-03/12/supernatural-scooby-doo-episode-images-1.png

Duyurusu yaz aylarında yapılan ve gösterimi yaklaşmakta olan bu özel bölüm için ilk fragman da paylaşıldı.

"SCOOBYNATURAL" BÖLÜMÜNÜN KONUSU

Fragmanda kahramanlarımız Sam (Jared Padalecki) ve Dean (Jensen Ackles) ikilisini Scooby-Doo evrenine çekilirken görüyoruz. İkili, Scooby-Doo'nun 1970 yılı Scooby-Doo, Where Are You! çizgi filmi bölümlerinden "A Night of Fright is No Delight"tan esinlenen bir hikaye içinde kendilerini bulacaklar.

18-03/12/supernatural-scooby-doo.png

Winchester kardeşler ve Cas'i animasyon evreninde Gizem Avcıları ile güçlerini birleştirirken göreceğimiz bölümün hikayesiyle ilgili tüm detaylar paylaşılmış değil. Sam, Dean ve Cas'in Scooby ve arkadaşlarına bir gizemi çözme konusunda yardımda bulunacağını biliyoruz.

Supernatural ortak dizi sorumluları Robert Singer ve Andrew Dabb; bölümün "A Night of Fright is No Delight"ın birebir tekrarı olmayacağını, anlatımın daha karanlık ve Scooby-Doo çizgi filmlerinde göremeyeceğimiz bir havada olacağını belirtiyorlar.

18-03/12/scoobyn-1.jpg

Bu arada bölümün, yayın tarihinden bir önceki hafta ilk olarak PaleyFest 2018'deki Supernatural panelinde gösterileceğini de hatırlatalım.

"Supernatural | ScoobyNatural" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin