False Profits dizisine üç yeni takviye!

ABC'nin pilot bölüm siparişini verdiği False Profits dizisinin oyuncu kadrosuna Ben Lawson, Mark L. Young ve Marcus Coloma üçlüsü dahil oldu.

Volkan Küçükel
12 Mart 2018 - 01:22
Gündem

ABC'nin deneme bölümü siparişini verdiği; Code Black yazar-yapımcısı Kayla Alpert, Jason Reed ve ABC Studios ortaklığında hazırlanan "False Profits" dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

"FALSE PROFITS" KONUSU

Tarz olarak Desperate Housewives dizisinin, bir emlak ofisinde çalışan satışçıların rekabetini konu edinen Glengarry Glen Ross filmiyle tanışmasına benzetilen ve Alpert'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; Arizona'da banliyö hayatı yaşayan ve para kazanma ihtiyacı olan kadınlardan oluşan bir ekibe odaklanıyor.

Kozmetik sektöründe sıklıkla rastlanan çok katlı pazarlama döngüsü içinde satış yapmaya çalışan kadınlar, bu acımasız pazarlama dünyasında kıyasıya bir rekabet içindedirler.

FALSE PROFITS'İN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ben Lawson (Designated Survivor), Mark L. Young (The Comeback) ve Marcus Coloma (Major Crimes) dizinin oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler oldular.

- Ben Lawson; TJ Maxx'in çekici bina yöneticisi Jake Amato karakterine hayat verecek. Sevimli bir mavi yakalı olan Jake, Laura (Young) ile flört etmektedir.

Şu sıralar ABC'nin Designated Survivor dizisinde MI6 Damian Rennett'e hayat veren 37 yaşındaki Lawson, Netflix'in popüler dizisi 13 Reasons Why'ın yeni sezonunda da karşımıza çıkacak.

18-03/12/ben-lawson-mark-l-young.jpg

- Mark L. Young; Laura, Hilary ve Parvun'un çalıştığı TJ Maxx'ın genç yöneticisi Travis Pitts karakterini canlandıracak.

The Comeback'te Tyler Beck'e hayat veren Young ayrıca yakın geçmişte Ten Days In the Valley'de TJ'i canlandırdı.

- Marcus Coloma ise Lila'nın biyolojik babası ve hamile kaldığından bu yana Hilary'nin (Shelley Hennig) hayatında olan Clark Steedler'e hayat verecek.

39 yaşındaki aktörü son olarak Major Crimes'ta Jonas Alcaraz karakteriyle izledik. Lucifer, The Mentalist ve Drop Dead Diva aktörün konuk olduğu yapımlar arasında.

18-03/12/marcus-coloma.jpg

Bellamy Young (Scandal), Shelley Hennig (Teen Wolf), Vanessa Williams (Desperate Housewives, Ugly Betty, 666 Park Avenue), Kosha Patel (Girlfriends' Guide To Divorce) ve Kapil Talwalkar (Love Pyar Whatever) daha önceden kadroya katılan diğer isimler olmuşlardı.

Kayla Alpert ile birlikte Jason Reed ve Desperate Housewives'in eski yapımcılarından Sabrina Wind dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin