ABC'nin gerilim yüklü hukuk dizisi The Fix'in oyuncu kadrosu şekilleniyor!

ABC'nin deneme bölümü siparişini verdiği The Fix dizisinin oyuncu kadrosuna Mouzam Makkar, Breckin Meyer, Merrin Dungey, Scott Cohen ve Marc Blucas gibi isimler dahil oldu.

Volkan Küçükel
12 Mart 2018 - 00:15
Gündem

ABC'nin deneme bölümü siparişini verdiği gerilim yüklü hukuk draması "The Fix"in oyuncu kadrosu genişliyor.

"THE FIX" DİZİSİNİN KONUSU

O.J. Simpson davasının savcısı olarak tanınan yazar Marcia Clark, Elizabeth Craft ve Sara Fain (The 100) üçlüsünün senaryosunu kaleme aldığı Fix'in hikayesi; kariyerinin en büyük davasını kaybetmesinin ve medya tarafından lime lime edilmesinin ardından sakin bir yaşam sürmek amacıyla Los Angeles'tan ayrılıp Oregon'da kırsal bir muhite yerleşen eski savcı Maya Travis karakterine odaklanıyor.

Tahrip edici bu davanın sonuçlanmasının ardından sekiz sene geçmişken davanın açılmasına sebep olan katil yeniden ortaya çıkar. Maya ise katille tekrar yüzleşebilmek ve onun üstüne gidebilmek amacıyla Los Angeles'a geri döner.

THE FIX'İN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosuna şimdiye kadar katılan isimlere bakacak olursak;

- Mouzam Makkar; söz konusu Amelia'nın cinayet davasının baş avukatlığını yapan Bölge Savcısı Vekili Loni Cho karakterine hayat verecek.

NBC komedisi Champions'ta düzenli bir rolle karşımıza çıkan Makkar yakın geçmişte Fox'un The Exorcist ve The CW'nun The Vampire Diaries dizilerinde tekrar eden rollerle yer aldı.

18-03/12/mouzam-makkar.jpg

- Breckin Meyer; yoğun çabalarına rağmen iç işleyişini kontrol etmek için ofis içinde yeterli güce sahip olmayan, cesaretsiz bir oportünist Charlie Wiest karakterini canlandıracak.

Designated Survivor dizisinde Kiefer Sutherland'in karakterinin uzaklaşmış erkek kardeşi Trey'e hayat veren 44 yaşındaki Meyer son olarak Seth Green filmi Changeland'ın çekimlerini tamamladı. TBS dizisi Men at Work'ün yaratıcı ismi olan aktör TNT'nin Franklin & Bash dizisinde Mark-Paul Gosselaar ile birlikte başrolü paylaşmıştı. Meyer son dönemde Adult Swim animasyon komedisi Robot Chicken'da yazar ve seslendirme sanatçısı olarak görev yapıyor.

18-03/12/breckin-meyer.jpg

- Merrin Dungey; Maya'nın en yakın arkadaş ve sırdaşlarından kaza bölgesi savcısı CJ karakteriyle hikayede yer alacak.

Fox'un yeni sezon dizilerinden The Resident'ta CEO Claire Thorpe karakteriyle karşımıza çıkan Dungey, HBO'nun Big Little Lies dizisinde Dedektif Adrienne Quinlan'a hayat verdi.

18-03/12/merrin-dungey.jpg

- Scott Cohen; yıllar önce Maya'ya karşı davayı kazanmayı başaran ve müvekkilinin bir kez daha suçlamalarla karşı karşıya kaldığını gören kendinden emin, mücadeleyi seven savunma avukatı Ezra karakterine hayat verecek.

Necessary Roughness dizisindeki Nico rolüyle bilinen Cohen yakın geçmişte I'm Dying Up Here ve Billions'ta tekrar eden rollerle karşımıza çıkarken, The Good Wife ve The Mysteries Of Laura'da konuk isim olarak göründü.

18-03/12/scott-cohen.jpg

- Marc Blucas; henüz kimin canlandıracağı belli olmayan Maya'nın Oregon'daki çiftlikteki partneri Riv'e hayat verecek.

Blucas'ın dizi kariyerinde Underground, Killer Women ve Necessary Roughness gibi yapımlar bulunuyor.

18-03/12/marc-blucas.jpg

Craft, Fain ve Clark üçlüsü Mandeville'den David Hoberman, Todd Lieberman ve Laurie Zaks ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin