Jane the Virgin 5. sezon ile final mi yapacak?

The CW kanalının sevilen dizilerinden Jane the Virgin 5. sezon onayını alıp finalini gerçekleştirecek gibi!

Volkan Küçükel
13 Mart 2018 - 17:22
Gündem

2014'te yayın hayatına başlayan ve şu sıralar dördüncü sezonu devam etmekte olan The CW kanalının "Jane The Virgin" dizisinde galiba sona yaklaşıyoruz!

GINA RODRIGUEZ'E GÖRE 5. SEZON FİNAL SEZONU OLACAK!

Her ilkbahar döneminde Austin, Texas'ta düzenlenen South by Southwest (SXSW) etkinliğinde konuşan dizinin Jane Villanueva'sı Gina Rodriguez önümüzdeki sene dizide daha fazla yönetmenlik deneyimi yaşamayı planladığını söylerken, istemsiz olsa da gelecek sezonu final sezonu olarak dile getirdi.

18-03/13/jane-the-virgin.jpg

Bu durum dördüncü sezonu devam eden dizinin büyük olasılıkla 5. sezon sonunda final yapacağını gösteriyor.

Rodriguez'in açıklaması sonrasında gözlerin çevrildiği The CW cephesi ise aktrisin bu cümlesiyle ilgili herhangi bir yorum yapmaktan kaçındı.

18-03/13/jane-the-virgin-1520950563.jpg

Diğer yandan henüz dizileriyle ilgili gelecek sezon onayı kararlarını duyurmayan The CW'nun, Jane the Virgin'e resmi 5. sezon onayını vermesi yüksek olasılıklı görünüyor.

Evleneceği zamana kadar bakire kalma yemini eden Jane Villanueva'nın hastanede gerçekleşen büyük bir hata yüzünden hamile kaldığını öğrenmesi ve bu beklenmedik durumun ardından geleceğini yeni baştan planlamak zorunda kalması ekseninde gelişen olayları konu edinen Jane the Virgin, Gina Lamar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 13. bölümü ile 16 Mart'ta kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin