Beverly Hills, 90210 dizisi Tori Spelling ve Jennie Garth ile yeniden canlanıyor!

Bir dönemin efsane gençlik dizisi Beverly Hills, 90210'dan yeni bir dizi daha türüyor. Başrollerde ise Tori Spelling ve Jennie Garth olacak.

Volkan Küçükel
13 Mart 2018 - 21:19
Gündem

90'lı yılların efsane gençlik dizisi "Beverly Hills, 90210" (Evimiz Hollywood'da) yeni bir uzantı dizi ile tekrar hayat bulabilir!

Kaynaklardan edinilen bilgilere göre CBS TV Studios; Beverly Hills, 90210'un yıldız isimleri Tori Spelling ve Jennie Garth ikilisinin başrolleri paylaşacağı yeni bir dizinin erken geliştirme aşamasında. Henüz ismi netleşmeyen dizi projesi için iki ismin geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki CBS Studio Center'da geliştirme toplantısı gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Tori Spelling hafta başında Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bu gelişmenin haberini verdi.

18-03/13/tori-spelling-instagram.jpg

YENİ UZANTI DİZİ HAKKINDA İLK BİLGİLER

Ortaya çıkması planlanan yeni versiyon hakkında henüz duyurulmuş bir detay bulunmuyor. Ancak People'ın haberine göre genel hatlarıyla orijinal diziye dayanarak hazırlanacak yeni versiyonda Spelling ve Garth orijinal dizideki karakterlerinin mübalağalı versiyonlarına hayat verecekler.

18-03/13/tori-spelling-jennie-garth.jpg

1990-2000 seneleri arasında on sezon boyunca izleyicilerle buluşan Beverly Hills, 90210'da Spelling ve Garth ile birlikte Jason Priestly, Shannen Doherty ve Luke Perry gibi isimler rol alıyor ve ülkemizde Interstar, Kanal D, Show TV ve Cine 5 gibi kanallarda Evimiz Hollywood'da ismiyle gösterilen dizi, Batı Beverly Hills Lisesi'nde öğrenim gören bir grup gencin aşk ve yaşamlarına odaklanıyordu.

Dünya çapında geniş bir hayran kitlesi kazanan dizinin ilerleyen yıllarda Melrose Place, Models Inc. ve en yakın zamanlı olarak 90210 gibi uzantı dizileri ekranlara gelmişti. Spelling, Garth ve Doherty üçlüsünün kendi karakterleriyle ilk sezonunda göründükleri 90210, beş sezon boyunca The CW ekranlarında izleyicilerle buluşmuştu.

18-03/13/beverly-hills-90210.jpg

Tori Spelling ve Jennie Garth ikilisi birlikte son olarak ABC Family'nin (yeni ismiyle Freeform) tek sezon sürebilen komedisi Mystery Girls'te rol almışlardı.

Bakalım gündemdeki bu projeyle birlikte Beverly Hills, 90210'dan çıkan yeni bir uzantı dizi daha izleyecebilecek miyiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin