Power dizisine 6. sezon onayı!

Starz kanalının yüksek reytingli dizisi Power resmi 6. sezon onayını aldı.

Volkan Küçükel
13 Mart 2018 - 21:25
Gündem

Starz'ın güçlü izlenme oranlarıyla dikkat çeken dizisi "Power"ın ekran yolculuğu gelecek sene de devam edecek!

POWER'IN 6. SEZONU RESMİLEŞTİ

Yayncı kanal, yapım aşaması tamamlanan ancak henüz başlamayan 5. sezonu öncesinde diziye resmi 6. sezon onayını verdi.

Altıncı sezonun açılış bölümünün yönetmen koltuğunda yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan Curtis "50 Cent" Jackson oturacak.

POWER 5. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ DE BELLİ OLDU!

Bu duyurunun yanında merakla beklenen 5. sezon başlangıç tarihi de ortaya çıktı. Yeni sezon 01 Temmuz Pazar akşamı prömiyerini gerçekleştirecek. İlk iki sezon Haziran, son iki sezon ise yine Temmuz ayı içinde açılışlarını gerçekleştirmişti.

Starz Programlama Başkanı Carmi Zlotnik konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Beşinci sezon yapımını tamamlamalarının ardından olağanüstü Power takımına harika bir başka yeni sezon ortaya çıkarttıkları için teşekkür etmek istiyoruz. Ayrıca 6. sezon olacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

18-03/13/power-dizisi-6-sezon-onayi.jpg

POWER'IN GÜÇLÜ REYTİNGLERİ

Varoşlardan Manhattan'a yükselen bir uyuşturucu tacirinin hikayesini konu edinen Power'ın eleştirmenlerce beğenilen dördüncü sezonu tüm platformlarda bölüm başına 9.3 milyon izleyici tarafından takip edilmiş ve dört sezonunda 7.4 milyonluk izleyici ortalaması yakalayan dizi, Starz'ın en çok izlenen dizisi unvanını almıştı.

Bir taraftan şehrin elit kesimine hitap eden bir kulüp sahibi, diğer taraftan dev bir uyuşturucu şebekesinin kilit isimlerinden biri olan Hayalet lakaplı New Yorklu zengin James St. Patrick karakteriyle Omari Hardwick ile birlikte Joseph Sikora (Tommy Egan), Naturi Naughton (Tasha St. Patrick) ve Lela Loren (Angela Valde) dizinin önde gelen oyuncuları.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin