Hande Ataizi'nden şok açıklama: Talat Bulut beni de taciz etmişti!

Yasak Elma dizisinin setinde yaşanan taciz skandalı günler ilerledikçe büyüyor. Talat Bulut cephesinden gelen açıklamanın ardından Hande Ataizi de yıllar önce yaşadığı olayı tekrar gün yüzüne çıkardı...

Nurşah
06 Haziran 2018 - 14:43
Magazin

Talat Bulut'un, başrolünde yer aldığı dizinin set ekibinde çalışan kostüm asistanı genç kıza tacizde bulunduğu iddiaları ile ilgili söylentilere bir yenisi daha eklendi. Bu sefer iddiaların sahibi ise geçtiğimiz dönemlerin ünlü ismi Hande Ataizi!

 

18-06/06/hande-ataizi-talat-bulut.jpg

Hande Ataizi'nden Talat Bulut açıklaması

Bir süredir medya dünyasını meşgul eden taciz iddialarına Hande Ataizi de katıldı. Ataizi, seneler önce Melekler Korusun adlı dizinin setinde kendisinin de gece 02.30 sularında Talat Bulut tarafından odasına senaryo çalışmaya ve ardından Van Gölü'ne yüzmeye davet edildiğini söylemişti. Bu olayı hatırlatan ünlü isim şu açıklamalarda bulundu:

Dünyada tacize karşı bir ayaklanma var. Kadınlar artık daha cesur. Ben de o dönem o tarz şeyler yaşadım. Bu emekçi kız, korkmamış dava açacağını söylemiş, helal olsun...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin