5 Mart 2019 Salı reyting sonuçları! Kadın yine zirvede mi? Yüzleşme nasıl başladı?

05 Mart 2019 Salı günü reytingleri belli oldu. Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yüzleşme ve Halka reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler, günün sıralaması ve değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
06 Mart 2019 - 10:48
Reyting

05 Mart 2019 Salı gününün reyting sonuçları belli oldu! Dün akşam en çok hangi dizi izlendi?

Salı gününün zirveye oynayan dizileri Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yanı sıra TRT'nin Halka'sı ve dün akşam ekran serüvenine adım atan Kanal D'nin Yüzleşme'sinin reytingleri nasıl çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

05 Mart 2019 Salı reyting sonuçları (Total)

19-03/06/5-mart-2019-sali-total-reytingler.jpg

05 Mart 2019 Salı AB reyting sonuçları (AB)

19-03/06/5-mart-2019-sali-ab-reytingler.jpg

KADIN ZİRVEDEN İNMİYOR!

"Sarp Çeşmeli nerede?" Dün akşam 52. bölümüyle ekranlara gelen Kadın gerek total gerek AB kategorisinde istikrarlı ve başarılı grafiğini koruyup bir kez daha rakiplerini yanına yaklaştırmadan zirvedeki yerini korumayı bildi.

Twitter'da #biliyorsun etiketiyle TT listesine giren yapım, sosyal medyada dün akşamın en çok konuşulanları arasındaydı.

19-03/06/kadin-52-bolum-fotograf.JPG

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZİRVE TAKİPÇİSİ!

127. bölümüyle ekranlara gelen atv'nin uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen haftaya kıyasla izlenme oranlarını yükseltirken tüm kategorilerde Kadın'ı takibini sürdürdü.

Tüm kişiler kategorisinde 2. sırada yer alan yapım; AB'de ise günü 3. sırada tamamladı.

19-03/06/edho-127-bolumden-kare.jpg

YÜZLEŞME EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI!

"Bu kasabada geçmişimin gölgesi geleceğe düşecek!" Hikayesi; çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile meşhur Kalender kasabasında geçen Yüzleşme dizisinde 15 yıldır saklanan büyük sırlar açığa çıkarken, kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...

Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun paylaştığı Kanal D'nin yeni dizisi Yüzleşme dün akşam ilk bölümüyle karşımızdaydı.

Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi güçlü ve belli bir izleyici kitlesini elinden bulunduran diziler karşısında zor bir sınav veren Yüzleşme ilk bölümüyle AB kategorisinde %3.87 izlenme oranı ve %9.39 izlenme payıyla 6.; tüm kişiler kategorisinde ise %2.68 izlenme oranı ve %5.92 izlenme payıyla 17. sırada yer aldı.

AB kategorisinde daha iyi bir sıralama elde eden dizi ilk bölümüyle beklentilerin biraz altında kalmış görünüyor. Bugünle birlikte hafta boyunca Kanal D'nin gündüz ve gece kuşaklarında dizinin ilk bölüm tekrarı yayınlanacak. Bakalım Yüzleşme ikinci bölümüyle izleyici kitlesini genişletip yükselişe geçebilecek mi...

19-03/06/yuzlesme-dizisi.jpg

HALKA BU HAFTA KAÇINCI SIRADA?

Bir anahtar... Yeni kilitler mi doğurur yoksa var olanları mı açar? TRT1'in Halka dizisi dün akşam 8. bölümüyle ekranlardaydı.

Twitter'da yeni bölümü için #UnutmaHalka etiketini kullanan dizi; AB kategorisinde %2.93 izlenme oranı ve %6.72 izlenme payı; tüm kişiler kategorisinde ise %2.8 izlenme oranı ve %6.17 izlenme payı elde ederken bu rakamlarla AB'de 9., totalde 16. sırada kendine yer bulabildi.

Geçen haftaya kıyasla izlenme oranlarında düşüş yaşayan dizi, AB kategorisinde biraz daha iyi durumda olsa da genel olarak pek tatmin edici sonuçlar alamıyor.

19-03/06/halka-8-bolum-fotograf.jpg

"Kadın" 53. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin