Şeyma Subaşı Instagramında hakkındaki iddialarla dalga geçti!

Acun Ilıcalı ile ilişkisi ve evliliği ile adını herkese duyuran Şeyma Subaşı, hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Merve Mutlu
06 Mart 2019 - 11:13
Magazin

Tv8'in patronu olan Acun Ilıcalı ile ilişkisi ve kısa süren evliliği ile adından sıkça söz edilen Şeyma Subaşı, hakkında her gün çıkan asılsız iddialara, dalga geçerek cevap verdi. 

Şeyma Subaşı'nın ilk açıklamasının kaynağı, Demet Akalın'ın kendisi hakkında söylediği sözlerdi. Demet Akalın, şehit haberleri geldiği anda Şeyma Subaşı'nı dans videosu koyduğu için uyarmış, bu uyarının üzerine Akalın'ın kardeşi Emir Çağ Adanur'un Tv8'deki işine son verilmesi de, bir magazin sayfasının yaptığı Acun haberinin altına yorum yapan Akalın'in, kardeşinin kanaldan kovulmasında Şeyma Subaşı'yı sorumlu tutmasına neden olmuştu. 

19-03/06/eyma-subasi.png

"İşte o 2 sene kablo taşıdı kanalda dediğin kişiyi de işten çıkartan ben değilim! Hatta tam tersi ben zannedecekler üstüme gidecekler lütfen çalışmaya devam etsin diyen benim. Ama alıştığınız için her şeyi benim üzerime atıp Şeyma cevap vermez ki karalayın demeye.. Kaderim buymuş sizler bütün masalarda beni konuşacaksınız ben de hayatımı yaşamaya devam edeceğim. Çok da kötü değil çok şükür." sözleri ile Demet Akalın'a gönderme yapan Şeyma Subaşı, hakkında çıkarılan iddialara cevap vermeye şöyle devam etti:

19-03/06/eyma-s.png

"Ah bir de 'intihar etti' diye bir haber vardı. İntihar ettim ama hâlâ yaşıyorum di mi? Girişiminde bulundu olmasın o? İşte o hikayedeki kişi de ben değilim aslında.. (Ama yine Şeyma olsun)" diyerek hakkında çıkan intihar haberlerini de ti'ye aldı. 

19-03/06/subasi-seyma-1551860655.png

"Ama en bombası şu! Kızı Melisa bilmemeli su- cola içti. Benimle kafayı bozmuşsunuz kabul edin. Çok şükür Melisa şu yaşına kadar hiç hastaneye kaldırılmadı (aşıları için gittiği çocuk doktoru dışında) Lütfen her gün beni konuşmaya ve yalan haber yapmaya devam edin, neden bilmiyorum ama kendimi haksızlığa uğradığım için her gün daha güçlü ve mutlu hissediyorum." dedi.

Şeyma Subaşı bu açıklamalarının ardından gündelik paylaşımlarına geri döndü.

19-03/06/eyma.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin