resim yok
22 Aralık 2010 - 00:00

Bugüne kadar haklarında sayısız kere boşanıyor haberi çıkan Nurgül Yeşilçay ve Cem Özer çifti bu sefer gerçekten yollarını ayırmaya karar verdiler. Dedikodulara inat her defasında mutluluk pozları veren, hatta Ekim ayında altıncı evlilik yıl dönümlerini kutlayan çift, dün avukatlarına boşanma davası için vekalet verdiler. Bu evlilikten Osman Nejat adında beş yaşında oğulları olan çiftin evliliğinin bitiş sebebi ile ilgili olarak ortaya atılan iddialarsa şunlar: Cem Özer, geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da arsa karşılığı ev yapıp, inşaatları bitirmediği ve inşaat malzemelerini aldığı marketlere borcunu ödemediği iddiası ile mahkemelik olmuştu. Fakat, olay araştırılınca Cem Özer'in üzerine kayıtlı hiçbir malının bulunmadığı da ortaya çıktı. Cem Özer bunun üzerine bütün mallarının eşinin üzerine olduğunu söylemişti. Çiftin, Cem Özer'in şirketinin borçlarından dolayı tartıştıkları ve Nurgül Yeşilçay'ın Cem Özer'in evden gitmesini istediği haberleri de yakın tarihte basında yer almıştı. Boşanmayla ilgili 2. iddiaysa Cem Özer'in yapımcılar ve oyuncu çevresi tarafından pek sevilmeyen bir isim olması sebebi ile Yeşilçay'a da iş verilmediği. Nurgül Yeşilçay'ın bütün işlerini Cem Özer'e danışarak yaptığı piyasada bilindiği için, yetenekli oyuncu bir süredir gözden düşmüştü. Kameralar tarafından kadın arkadaşı ile görüntülenen Cem Özer'in, gergin oldukları halde bu tip haberler ile gündeme gelmesi, Yeşilçay'ı iyice rahatsız etti. Cem Özer, Aralık ayında boşanacakları yönünde çıkan haberler için; "Nurgül Yeşilçay'ın yanındaki her erkek ve benim yanımda görülen her kadın sevgilimiz değil. Biz yanyanayız, kenetlendik, yürüyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin