resim yok
23 Aralık 2010 - 00:00

Dört buçuk senedir milyonları ekran başına kilitleyen Yaprak Dökümü muhteşem bir finalle izleyenlerine veda etti. Dizinin final bölümünü beraber izleyen ekip hüngür hüngür ağladı. İşte geceden notlar:

* Geceye tüm ekip tam kadro katıldı.

* Finale doğru tüm salonun en çok ağladığı sahne Ali Rıza Bey'in büyük ağaç altında ailesini topladığı bölüm oldu. Tolga Karel o sahnede oyunculara peçete gönderdi.

* Reşat Nuri Güntekin'in kitabına bağlı kalınmayarak Ali Rıza Bey'in dizide ölmesi herkesi şok etti.

* Deniz Çakır gecenin yıldızıydı. Derin göğüs dekolteli elbisesiyle gözyaşı döken Çakır, finalde "Ali Rıza Bey'in helvasını da yiyeceğiz inşallah" dedi. 

* Halil Ergün öldüğü sahnede ağladı ve "Çok etkilendim, hala sersem gibiyim. Bu hikayeye böyle bir final gerekiyordu" dedi. Ergün ?Türkiye'nin başı sağolsun? yorumları üzerine "Dostlar sağolsun" cevabını verdi.

* Dizide ailenin trenle Trabzon'a gitmesi eleştiri aldı. Bilindiği gibi Trabzon'da tren istasyonu yok.

Rekorla veda

Yaprak Dökümü finali AB sosyoekonomik statüde \%23,6 rating ve \%57,8 izlenme payı, tüm kişilerde de \%22,8 rating ve \%52 izlenme payıyla Binbir Gece, Aliye ve Kurtlar Vadisi gibi dizilerin finallerini geride bıraktı.

Baş rol oyuncuları, diziyi izledikten sonra uzun süre kendilerine gelemedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin