7 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları! Arka Sokaklar ve İstanbullu Gelin zirvede kalmaya devam etti!

07 Aralık 2018 Cuma günü reytingleri belli oldu. Haftanın reyting tablosu nasıl şekillendi? Çıkıştakiler-iniştekiler... İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
08 Aralık 2018 - 11:35
Reyting

07 Aralık 2018 Cuma reyting sonuçları duyuruldu! Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu?

Kanal D'nin zirveden düşmeyen dizisi Arka Sokaklar, Star TV'nin AB kategorisindeki istikrarlı grafiğiyle dikkat çeken İstanbullu Gelin, Show TV'nin Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'li Gülperi, TV8'in sevilen dizisi Kızım, TRT'nin dönem dizisi Payitaht Abdülhamid ve atv'nin yeni sezon yapımlarından Şahin Tepesi'nin reyting savaşından hangisi galip çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizin devamında...

İŞTE GÜNÜN REYTİNGLERİ

07 Aralık 2018 reyting sonuçları (Total)

18-12/08/7-aralik-2018-total-reytingler.jpg

07 Aralık 2018 reyting sonuçları (AB)

18-12/08/7-aralik-2018-ab-reytingler.jpg

ARKA SOKAKLAR TOTALDE YİNE GEÇİLMEDİ!

Heyecan verici gelişmelere sahne olan Arka Sokaklar'ın 498. bölümü tüm kişilerde zirveye çıktı.

Kanal D'nin Erler Film imzalı fenomen dizisi tüm kişilerde 10,40 reyting ve 22,52 izlenme payı alarak bir kez daha günün en çok izlenen yapımı oldu. Dizi, AB'de ise 5. sırada günü tamamladı.

Twitter'da #EkipOlmak bölüm etiketini kullanan dizinin 500. bölümü için geri sayım başlarken bu bölüme özel tanıtıma tanıtıma Sezen Aksu, "Kutlama" şarkısıyla eşlik ediyor.

18-12/08/arka-sokaklar-498-bolumden-kare.jpg

İSTANBULLU GELİN AB'DE YİNE EN ÇOK İZLENEN DİZİ!

Star TV'nin İstanbullu Gelin'i başarılı bir ekran grafiği çizdiği AB kategorisinde bir kez daha günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı yapım ekranlara gelen 65. bölümüyle AB'de Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'in hemen ardında yer alırken; totalde ise bir önceki haftaya göre birkaç sıra yükselişle 7. sırada kendine yer buldu.

Dizi, Twitter'da #oyunadön bölüm etiketiyle de en çok konuşulanlar arasındaydı.

18-12/08/stanbullu-gelin-65-bolum-fotografi.jpg

GÜLPERİ TOTALDE ZİRVEYİ ZORLAMAYA DEVAM EDİYOR!

Ailenin gücü karşısında kimse duramaz... Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen ikilisinin paylaştığı Gülperi, Twitter'da #AileninGücü etiketinin kullanıldığı yeni bölümüyle tüm kişiler kategorisinde bu hafta 3. sırada yer alıp Arka Sokaklar'ı takibini sürdürürken; AB kategorisinde 7. sırada kendine yer buldu ve istikrarlı grafiğini korudu.

18-12/08/gulperi-13-bolumden-kare.jpg

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD ÇIKIŞTA!

"Ahlaksız siyaset dürüst yapılan bir savaştan beterdir!" TRT 1'in tarihi dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, Twitter'da #Payitahtİzliyorum etiketinin kullanıldığı 64. bölümü ile AB'de 3. sırada yer alırken; totalde ise 8. sırada kendine yer buldu.

Dizi, bir önceki haftaya göre tüm kategorilerde rakamlarını yükselterek haftanın dikkat çeken çıkışlarından birine imza attı.

18-12/08/payitaht-abdulhamid-64-bolumden-kare.jpg

KIZIM ÜST SIRALARI ZORLUYOR!

TV8'in ilk sezonunu sürdüren ve bu hafta Twitter'da bölüm etiketi olarak #büyümek'i kullanan Kızım dizisi yeni bölümüyle AB'de 4.; totalde ise 6. sırada günü tamamlarken istikrarlı ekran grafiğini sürdürdü.

18-12/08/kizim-dizisi.jpg

ŞAHİN TEPESİ 3. BÖLÜMÜNDE NASIL BİR EKRAN PERFORMANSI SERGİLEDİ?

"Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı... Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır..."

Twitter'da #benimsırrım etiketinin kullanıldığı üçüncü bölümüyle bölümüyle totalde 15., AB'de 13. sırada yer alan atv'nin yeni sezon dizilerinden Şahin Tepesi beklenenden uzak bir ekran performansı ortaya koymaya devam ediyor. Geçen haftaya göre daha düşük izlenme oranları elde eden dizinin geleceği pek parlak görünmüyor.

18-12/08/ahin-tepesi-3-bolumden-kare.jpg

Arka Sokaklar 500. Bölüme Özel Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin