8 Aralık 2018 Cumartesi reyting sonuçları! Zirvede değişiklik yok!

08 Aralık 2018 Cumartesi günü reytingleri duyuruldu. Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
09 Aralık 2018 - 11:10
Reyting

08 Aralık 2018 Cumartesi reyting sonuçları elimize ulaştı! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi?

Star TV'nin zirve adayı dizisi Erkenci Kuş, Kanal D'nin çıkış yakalayan dizisi İkizler Memo - Can ve TRT'nin ilgi gören komedisi Kalk Gidelim bu hafta kaçıncı sırada yer aldılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

08 Aralık 2018 reyting sonuçları (Total)

18-12/09/8-aralik-total-reytingler.jpg

08 Aralık 2018 reyting sonuçları (AB)

18-12/09/8-aralik-ab-reytingler.jpg

İKİZLER MEMO-CAN TOTALDE ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR!

Onur, Melek'ten vazgeçmemeye kararlı! Başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik ve Emir Berke Zincidi'nin paylaştığı Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden İkizler Memo-Can dün akşam yayınlanan 7. bölümü ile tüm kişilerde zirvede yer aldı.

Dizi, tüm kişilerde 7.52 reyting, 16.96 izlenme payı alarak son iki hafta olduğu gibi günün en çok izlenen yapımı olurken reyting rakamlarını daha da yukarıya çekerek dikkat çekti.

İkizler Memo-Can, AB'de ise önceki haftaya kıyasla birkaç sıra yükselişle 5. sıraya çıktı.

18-12/09/kizler-memo-can-7-bolumden-kare.jpg

ERKENCİ KUŞ BU HAFTA DA AB'NİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ!

Twitter'da #SanaAşığım etiketinin kullanıldığı 23. bölümüyle ekranlara gelen Star TV'nin Erkenci Kuş'u AB kategorisinde bu hafta O Ses Türkiye ve Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu'nun ardından 3. olarak bu kategoride günün en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi, tüm kişilerde ise İkizler Memo-Can'ın hemen ardında 2. sırada günü tamamladı.

18-12/09/erkenci-kus-23-bolumden-kare.jpg

KALK GİDELİM BU HAFTA KAÇINCI SIRADA YER ALDI?

Eyüp Üstün'ün yapımcılığını üstlendiği TRT komedisi Kalk Gidelim bu hafta Twitter'da #BeklenmedikAnda bölüm etiketinin kullanıldığı 48. bölümüyle ekranlara geldi.

Dizi, bu hafta her iki kategoride birkaç sıra gerilerken daha başarılı olduğu AB kategorisinde 8., totalde ise 11. sırada kendine yer bulabildi.

18-12/09/kalk-gidelim-48-bolumden-kare.jpg

"Erkenci Kuş" 24. Bölüm Ön İzleme:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin