My Brilliant Friend dizisine HBO ve RAI'den 2. sezon onayı!

Elena Ferrante'nin çok satan roman serisinden ekranlara uyarlanan My Brilliant Friend dizisi resmi 2. sezon onayını aldı. My Brilliant Friend 2. sezon detayları...

HBO ve RAI, ilk sezonuyla eleştirmenlerden bol bol övgüler alan "My Brilliant Friend" dizisine resmi 2. sezon onayını verdi.

MY BRILLIANT FRIEND 2. SEZON DETAYLARI

İtalyan roman yazarı Elena Ferrante'nin dört ciltten oluşan çok satan "Napoli Romanları"ndan ekranlara uyarlanan yapımın ilk sezonu kitap serisinin diziye ismini de veren ilk kitabı My Brilliant Friend romanından uyarlandı.

Dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonu 18 Kasım'da HBO ekranlarında izleyiciyle buluşmaya başladı. İkinci sezonun çekimlerine ne zaman başlanacağı şimdilik belirsiz.

Yeni sezon serinin ikinci kitabı "The Story of a New Name"in uyarlaması olacak.

18-12/09/my-brilliant-friend-2-sezon-onayi-aldi.jpg

"MY BRILLIANT FRIEND" KONUSU

İki çocukluk arkadaşı Elena Greco ve Lila'ya odaklanan, 60 yıllık bir serüveni oluşturan olaylar dizgisini içeren yapımın hikayesi Napoli'nin nefes kesici atmosferinde izleyiciyle buluşuyor.

HBO Programlama Başkanı Casey Bloys konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Elena Ferrante'nin destansı hikayesi izleyici ve eleştirmenler tarafından güçlü bir yankı buldu. Elena ve Lila'nın devam eden yolculuğunu dört gözle bekliyoruz" ifadelerini kullanırken; RAI CEO'su Fabrizio Salini ise şu ifadeleri kullandı:

18-12/09/my-brilliant-friend.jpg

"RAI, My Brilliant Friend'in olağanüstü başarısından gurur duyuyor. Dizi, uluslararası ortak üretimin yanı sıra İtalyan yeteneklerin değerine odaklanma konusundaki kararlılığımızı doğrulayan önemli bir kilometre taşı."

Paolo Sorrentino ve Jennifer Schuur'un yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin yazar kadrosu Ferrante, Francesco Piccolo, Laura Paolucci ve Saverio Costanzo'dan oluşuyor.

"My Brilliant Friend" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin