Yasak Elma Dündar (Erdem Kaynarca) kimdir?

Yasak Elma dizisinde Dündar karakterini canlandıran Erdem Kaynarca kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler...

Nurşah
10 Aralık 2018 - 09:08
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisinin bu bölümünde yepyeni oyuncular ile tanışacağız. Yasak Elma Dündar (Erdem Kaynarca) kimdir? Kaç yaşında, dizileri ve hakkında merak edilenler yazımızda yer alıyor...

18-12/10/yasak-elma-dundar-kimdir.jpg

Yasak Elma Dündar kimdir?

Yasak Elma dizisine yeni bir soluk getirecek olan Dündar karakterinin yolu hiç beklenmedik bir anda Zeynep ile kesişecek. Geçtiğimiz aylarda Bir Deli Rüzgar dizisinde canlandırdığı Tunahan karakteri ile izleyici karşısına çıkan Erdem Kaynarca Yasak Elma dizisinde Dündar karakterini canlandıracak...

18-12/10/yasak-elma-dundar.jpg 

Erdem Kaynarca kimdir?

1992 senesinde dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 26 yaşındadır. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü mezunudur. Çok küçük yaşlardan beri felsefeye ilgi duymaktadır. İlk mezuniyetinin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitirmiş ve ikinci mezuniyetini de almıştır. 

Başarılı oyuncu ayrıca sporla da ilgilenmiş, 4 sene boyunca profesyonel olarak yüzücülük yapmıştır. ODTÜ'de öğrenci olduğu yıllarda Amerikan Futbolu ile de ilgilenmiştir. İlk olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Kalp Atışı dizisi ile izleyici karşısına çıkan Erdem Kaynarca, Bir Deli Rüzgar dizisinde de Tunahan karakterini canlandırmıştır. Genç ismin son adresi de Yasak Elma dizisi olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin