Çarpışma final mi yapıyor? Açıklama geldi!

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Çarpışma final mi yapacak? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Nurşah
10 Aralık 2018 - 09:09
Magazin

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Çarpışma final mi yapacak? Bir süredir merak edilen sorunun yanıtını Show Tv Genel Müdürü Suavi Doğan sosyal medya hesabı Twitter üzerinden takipçileri ile paylaştı!

18-12/10/arpisma-final-mi-1544422527.jpg

"Çarpışma final yapacak" iddialarına cevap geldi!

Ay Yapım imzalı yeni dizinin final yapacağına ilişkin iddialar bir süredir medya kulislerinde dolaşıyordu. Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ve etkileyici konusu ile izleyenleri kendisine bağlayan dizi hakkındaki bu iddiaların doğruluk payı da büyük bir merak konusu idi. Show Tv Genel Müdürü Suavi Doğan Twitter üzerinden kendisine sorulan bu sorunun yanıtını verdi!

"Çarpışma tam gaz devam"

18-12/10/arpisma-final-mi.jpg

Takipçisinin "Bitirme kararı almışsınız, doğru mu?" sorusuna Suavi Doğan, "Tabiki yalan haber. Çarpışma tam gaz devam" şeklinde yanıt verdi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin