Ufak Tefek Cinayetler'in Pelin'i Bade İşçil'den final paylaşımı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi final yapıyor! Sevilen dizide Pelin karakterini canlandıran Bade İşçil'den veda paylaşımı geldi!

Nurşah
10 Aralık 2018 - 09:30
Magazin

Geçtiğimiz sezonun en iyi çıkış yapan dizileri arasında yer alan Ufak Tefek Cinayetler final bölümü ile yarın akşam izleyici karşısında olacak. Final bölümü için geri sayımın başladı dizide Pelin karakterini canlandıran güzel oyuncu Bade İşçil'den veda paylaşımı geldi!

 

18-12/10/ufak-tefek-cinayetler-final-mi-yapiyor.jpg

Ufak Tefek Cinayetler'de final paylaşımı

Ufak Tefek Cinayler dizisi ne birlikte ne de ayrı kalabilen liseden beri arkadaş 4 kadının bir cinayet ekseninde kesişen hikayesini anlatıyordu. Sevilen kadın oyuncuların başrolünde yer aldığı dizi, geçtiğimiz sezona oldukça iddialı bir giriş yapsa da bu iddiasını yeni sezonda sürdüremedi.

Verilen final kararının ardından, dizinin son bölümü için hazırlıklar da başladı! Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Pelin karakterini canlandıran Bade İşçil de sosyal medya hesabı Instagram üzerinden veda paylaşımında bulundu... İşte o paylaşım...

18-12/10/ufak-tefek-cinayetler-pelin-veda.jpg

İlk heyecandan... Son bölüme... 45 bölüm boyunca geçirdiğim her set gününde emek veren tüm ekibimize sonsuz teşekkür ediyor ve sevgilerimi sunuyorum... Ve tabiki bizleri seyreden emeğimizi taçlandıran siz takipçilerimiz ve seyircilerimize. Sevgi ve saygılarımla... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin