45. Altın Kelebek Ödüllerini hangi ünlüler aldı?

Hürriyet okurları tarafından seçilen ve bu yıl 45.si düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Hangi ünlüler hangi ödülleri aldı? İşte detaylar:.

Merve Mutlu
10 Aralık 2018 - 09:49
Kültür Sanat

1973 yılından beri her yıl Hürriyet okurları tarafından ödül alacak kişilerin belirlendiği ve bu yıl 45.si düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunuculuğunda Zorlu Center'da gerçekleştirilen ödül töreninde ünlüler, kırmızı halıda da şıklık yarışındaydı.

Hürriyet gazetesi ve Pantene işbirliği ile düzenlenen 45. Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu PSM'de, çok sayıda ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti. Kırmızı halıda yürüyen ünlüler şıklıklarıyla göz kamaştırırken Çağla Şikel'in dans gösterisi de gecenin dikkat çekici anlarındandı. 

18-12/10/altin-kelebek.png

Demirören Medya Grubu Başkanı ve Hürriyet gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Revna Demirören, Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Milliyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, Posta gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emre İskeçeli, Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, CNN TÜRK Genel Müdürü Bora Bayraktar, DHA Genel Müdürü Salih Zeki Sarıdanişmet, Kanal D Haber Koordinatörü Mustafa Aşçıoğlu'nun da katılım gösterdiği ödül töreninde birçok alanda ödül dağıtıldı.

45. Altın Kelebek Ödülleri kimlere verildi?

Bu yıl 45.si düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri birçok alanda ödül dağıttı. Bu yılın "Yıldızı Parlayan Ödülü'nün sahibi; Afra Saraçoğlu, Aslı Bekiroğlu ve Merve Çağıran oldu.

18-12/10/afra-saracoglu.png

45. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Haber Programı ödülünün sahibi Ahmet Hakan oldu. Ahmet Hakan kazandığı ödülü, Demirören Medya Grubu Başkanı ve Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal'dan aldı. 

18-12/10/ahmet-hakan.png

Bu yılın En İyi Erkek Haber Sunucusu Ödülünün sahibi, Cem Öğretir oldu. Cem Öğretir'in ödülünü takdim eden ise yine Demirören Medya Grubu Başkanı ve Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal oldu. 

18-12/10/cem-ogretir-1544427486.png

En İyi Kadın Haber Sunucu ödülünün sahibi Kanal D ekranlarının sevilen yüzü Bukey Aydın oldu. Ödülü Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar takdim etti. 

18-12/10/buket-aydin.png

Çukur dizisi En İyi Dizi ödülünün sahibi olurken, ödülü takdim eden Yapımcı Türker İnanoğlu oldu.

18-12/10/ukur-dizisi.png

En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi, şimdilerde Jet Sosyete dizisinde rol alan Çağlar Çorumlu oldu. Çağlar Çorumlu, ödülünü Gani Müjde'den aldı.

18-12/10/aglar-corumlu-1544427790.png

En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi ise Pınar Altuğ oldu. En İyi Komedi Dizisi ise Çocuklar Duymasın seçildi.

18-12/10/pinar-altug.png

En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nü alanlar, Ali Sami Sefil (Kadın), Kübra Süzgün(Kadın), Demir Birinci(Sen Anlat Karadeniz) oldu. 

18-12/10/en-iyi-cocuk-oyuncu.png

En İyi Erkek Sunucu, Acun Ilıcalı seçildi.

 18-12/10/acun-ilicali.png

En İyi Kadın Sunucu ödülünün sahibi Müge Anlı oldu. 

18-12/10/muge-anli.png

En İyi Magazin Programı ödülünün sahibi, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa oldu. 

18-12/10/2-sayfa.png

En İyi Romantik Komedi Dizisi ödülünün sahibi Erkenci Kuş dizisi seçildi. Ayrıca En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu ödülü Can Yaman'a (Erkenci Kuş) giderken, En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncu ödülü de Demet Özdemir'in oldu.

18-12/10/demet-ozdemir.png

18-12/10/can-yaman.png

En İyi Dizi Çifti Ödülü ise Sen Anlat Karadeniz dizisi ile İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin oldu.

18-12/10/sen-anlat-karadneiz.png

En İyi Erkek Oyuncu ödülü, Çukur dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin oldu. 

18-12/10/aras-bulut.png

En İyi Kadın Oyuncu ödülünün kazananı ise Kadın dizisindeki performansıyla dikkat çeken Özge Özpirinççi oldu. 

18-12/10/zge-ozpirincci.png

En İyi Senarist ödülü Sen Anlat Karadeniz dizisinin senaryo ekibine; Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'e takdim edildi.

18-12/10/sen-anlat-k.png

En İyi Yönetmen Ödülü; Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav'a verildi. 

18-12/10/yonetmen.png

En İyi İnternet Dizisi, Fi oldu. Ödülü Serenay Sarıkaya aldı. 

18-12/10/fi-fizisi.png

Yılın Şarkısı, Gazapizm'in Heyecanı Yok adlı şarkısı seçilirken, ödülü Deniz Seki verdi. Deniz Seki'nin, ödülü verirken Heyecanı Yok adlı rap parçasını söylemeye çalışması izleyenleri eğlendirdi. 

18-12/10/gazapizm.png

Yılın En İyi Çıkış Yapan ödülünü, ünlü rapçi Ezhel aldı. Ezhel, dikkat çekici teşekkür konuşmasında şunları söyledi;

Öncelikle zor zamanlarımızda bizim yanımızda olan, sanatın sansürlenemeyeceğini sanatın parmaklıklar arkasında alınamayacağını bilen ve bize her şekilde destek olan herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Çok sağ olun. Sonra tabiki canım anneme ve annelerimize bize bu gücü verdikleri için çok teşekkür ediyorum. StageArt ailesine ve bizle çalışan tüm teknik ekibe çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü En İyi Çıkış Yapan Sanatçı Ezhel olarak almış olabilirim ama bunun arkasında çok büyük emek var çok büyük zorluklar var. Evimizin salonunda yer altında beraber müzik yapıp bugün buralara gelebilmek çok güzel. O yüzden bu ödülü üçümüzün adına alıyorum; Ben, Buggy ve Efe adına. Sadece bu da değil her zaman hor görülmüş, arkada bırakılmış, ama bugün zirveleri kovalayan Türkçe Rap için de alıyorum. Teşekkür ediyoruz.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin