Erkenci Kuş dizisi ödülleri topladı!

Geçtiğimiz akşam 45.si düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri, birçok başarılı ismi bir araya geldi. Birçok farklı alanda ödüllerin dağıtıldığı törende, Erkenci Kuş dizisi ödüllere doymadı. İşte detaylar.

Merve Mutlu
10 Aralık 2018 - 09:50
Magazin

Geçtiğimiz akşam Zorlu PSM'de 45.si düzenlenen ve Cem Davran ile Çağla Şikel'in sunuculuğunda gerçekleşen Altın Kelebek Ödülleri, birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Yılın en başarılı dizilerinin, oyuncularının, sanatçılarının ve programlarının seçildiği ödül töreninde, Star Tv'nin sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, birçok ödül topladı. 

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in rol aldığı, Star ekranlarının sevilen romantik komedi türündeki dizisi Erkenci Kuş, Hürriyet Gazetesi ve Pantene işbirliğinde gerçekleşen 45. Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Romantik Komedi Dizisi ödülünün sahibi oldu. 

18-12/10/erkeni-kus.png

En İyi Romantik Komedi Dizisi ödülünü takdim eden isim ise Yeşilçam'ın usta ismi Ediz Hun oldu. 

Sevilen ve ilgiyle izlenen dizi Erkenci Kuş'un aldığı tek ödül bu da değildi. Dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Oyuncu Demet Özdemir de ödülünü Ediz Hun'dan aldı. 

18-12/10/demet-ozdemir-1544431371.png

Erkenci Kuş dizisinin diğer bir başrol oyuncusu Can Yaman ise, En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu ve o da ödülünü Ediz Hun'dan aldı. 

18-12/10/can-yaman-1544431429.png

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin