9 Aralık 2018 Pazar reyting sonuçları! Hangi diziler büyük düşüş yaşadı?

09 Aralık 2018 Pazar günü reytingleri elimize ulaştı. Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
10 Aralık 2018 - 10:39
Reyting

9 Aralık 2018 Pazar gününün reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? En çok hangi dizi izlendi?

Günün zirve için iddialı yapımları Savaşçı ve Elimi Bırakma ile üst sıralarda kendilerine yer bulmaya çalışan Bir Litre Gözyaşı ve Ağlama Anne dizileri reyting tablosunda nasıl sıralandılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

09 Aralık 2018 reyting sonuçları (Total)

18-12/10/9-aralik-total-reytingler.jpg

09 Aralık 2018 reyting sonuçları (AB)

18-12/10/9-aralik-ab-reytingler.jpg

SAVAŞÇI TOTALDE ZİRVEDEKİ ALIŞTIĞI YERDE!

"Düşman onu gördüğünde sandı ki, beş bin yıl öteden bir dişi Bozkurt üstlerine atılmakta! Sanki o genç kadın, o yayla yanığı yüzlü yiğit ana yıldırım olmuş, şimşek olmuş, ölüm olmuş da başlarına yağmakta!" Savaşçı dün akşam ekranlara gelen 57. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde rakiplerinin oldukça önünde yer alarak zirvedeki yerini korudu.

AB'de 4. sırada günü tamamlayan dizi, Twitter'da #Türkkadını etiketiyle kısa sürede Trend Topic listesine girdi.

18-12/10/savasci-57-bolumden-kare.jpg

ELİMİ BIRAKMA AB'DE YERİNİ KORUDU!

"Benimle sonu mutlu biten bir masala var mısın?" TRT1'in çok izlenen dizisi Elimi Bırakma, AB kategorisinde O Ses Türkiye'nin ardında 2. sırada günü tamamlarken bu hafta da AB kategorisinin en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Twitter'da #HerAnımda etiketiyle gece boyunca çok konuşulan dizi tüm kişilerde ise son iki hafta olduğu gibi 5. sırada kendine yer buldu.

18-12/10/elimi-birakma-20-bolum-fotograf.jpg

AĞLAMA ANNE DÜŞÜŞTE!

"Ben kimseden bir şey çalmıyorum! Bana ait olan bir şeyi geri alıyorum!" Dün akşam 10. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Ağlama Anne totalde 9., AB'de 23. sırada günü tamamlayıp şimdiye kadarki en kötü ekran performansına imza atarken elde ettiği reyting rakamları da ciddi bir düşüş gösterdi.

Twitter'da #HesapVer bölüm etiketini kullanan dizi istenilen çıkışı yapamamasının ardından düşüş trendine girmiş görünüyor.

18-12/10/aglama-ane-10-bolumden-kare.jpg

BİR LİTRE GÖZYAŞI BU HAFTA KAÇINCI SIRADA?

"Dünyadaki bütün saatleri kırsam bile zaman muhakkak ilerleyecek öyle değil mi?" Kanal D'nin Bir Litre Gözyaşı dizisi dün akşam 10. bölümüyle ekranlardaydı.

Twitter'da bu hafta #dursunzaman etiketini kullanan dizi AB'de 15., tüm kişilerde ise 20. sırada kendine yer bulurken önceki haftalara kıyasla her iki kategoride gerek sıralama gerekse reyting değerleri yönünden ciddi bir gerileme yaşadı.

18-12/10/bir-litre-gozyasi-10-bolumden-kare.jpg

"Elimi Bırakma" 21. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin