Çukur dizisinden Yasak Elma'ya bomba gibi oyuncu transferi!

Sevilen dizi Çukur'da geçen sezon Cemil karakterini canlandıran Tolga Sala, Yasak Elma dizisinin kadrosuna katılıyor. İşte detaylar'

Merve Mutlu
10 Aralık 2018 - 11:20
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'ya yeni bir oyuncu katılıyor. Geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde Cemil karakterini canlandıran Tolga Sala, Yasak Elma dizisinde rol alacak. 

Çukur dizisinin geçtiğimiz sezonunda, Çukur'un sahibi olan İdris Koçovalı'nın oğlu ve veliahtı olan Selim Koçovalı'nın adamlarından birini canlandıran ve patronu olan Selim'in eşine aşık olan Cemil karakterini canlandıran Tolga Sala, FOX'un pazartesi akşamları seyirciyle buluşan Medyapım imzalı 'Yasak Elma' dizisinin ekibine katıldı

18-12/10/tolga-sla.jpg

Melis Civelek ile Zeynep Soyata'nın kaleme aldığı, başrollerinde Eda Ece, Talat Bulut ve Şevval Sam'ın oynadığı dizide Tolga Sala, Kurban Kırbaçlı karakterine hayat verecek ve 27. bölümde ekibe katılacak olan Dündar'ın (Erdem Kaynarca) kardeşi gibi gördüğü sağ kolu ve koruması rolüyle seyirci karşısına çıkacak. 

Medyatava'nın haberine göre; Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğuna oturduğu "Yasak Elma"nın son bölümünde Zeynep (Sevda Erginci) ve sevgilisi Alihan (Onur Tuna) karşı karşıya gelmişti. Önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümde ise Zeynep ile Dündar'ın yolları kesişecek. Yanlış anlamalarla başlayacak olan bu tanışmada Kurban, Dündar'ın en büyük destekçisi olacak.

Yasak Elma dizisinin konusu

18-12/10/yasak-elma.jpg

Yıldız’ın hayatı Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender’in amacı Halit’ten boşanma planına Yıldız’ı alet etmektir. Ender’in ahlaksız teklifiyle ne yapacağını bilemeyen Yıldız, hayatının kararını vermek zorunda kalır. Kardeşi Zeynep ise Halit’in ortağı Alihan’ın şirketinde işe başlar. Yıldız hayallerine kavuşmanın peşindeyken, Zeynep hiç hayal etmediği olaylarla karşılaşacağı başlangıçlara yelken açar…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin