İpek Karapınar Nöbet dizisi ile ekranlara dönüyor!

Necati Şaşmaz'ın merakla beklenen yeni dizisi Nöbet 7/24'ün kadrosuna Kırgin Çiçekler'in güzel oyuncusu İpek Karapınar katıldı!

Nurşah
10 Aralık 2018 - 11:46
Magazin

Kurtlar Vadisi'nin başarılı ismi Necati Şaşmaz'ın yeni dizisi Nöbet büyük bir merakla bekleniyor. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre, merakla beklenen diziye son olarak Kırgın Çiçekler'de rol alan İpek Karapınar da katıldı!

18-12/10/ipek-karapinar-nobet-yeni-dizis.jpg

Saygın Soysal'ın partneri İpek Karapınar!

Çekimleri Antalya'da yapılacak olan askeri temalı dizi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. İzleyicilerde şimdiden büyük bir merak uyandıran Necati Şaşmaz'ın yeni dizisinin oyuncu kadrosunda da oldukça sevilen isimler yer alıyor...Show Tv'de ekrana gelmesi planlanan dizide Saygın Soysal'ın partneri olacak isim de belli oldu!

Geçtiğimiz sezonlarda Atv'de yayınlanan ve büyük bir beğeni toplayan Kırgın Çiçekler dizisinde Feride karakterini canlandıran İpek Karapınar Nöbet dizisi ile anlaştı! Güzel oyuncu dizide Yüzbaşı Murat'ın eşi Zeynep karakterine hayat verecek...

Son olarak İpek Karapınar'ın kadrosuna dahil olduğu dizide Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Tuncay Beyazıt, Yurdaer Okur gibi sevilen isimler yer alıyor... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin