Legacies 1. sezon 7. bölüm ne zaman? Sezon ortası finali konusu ve fragmanı

The CW kanalının doğaüstü dizisi Legacies'te sonbahar finali zamanı! Legacies 1. sezon 7. bölümde neler olacak?

The CW kanalının doğaüstü dizisi "Legacies" geride bıraktığımız hafta "Mombie Dearest" isimli sezonun altıncı bölümüyle ekranlara geldi.

LEGACIES 1. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Uzun zamandır bekledikleri 16. yaş günü partileri için hazırlanan Lizzie ve Josie'nin, parti öncesinde ölü olan biyolojik anneleri Jo'yu karşılarında görmeleri kendileri için gecenin en büyük sürprizi oldu. Alaric ve Dorian, Jo'nun dönüşünün bıçak ile olan bağlantısını araştırırken ilgi çekici bilgilere ulaştı.

İçindeki güçlerin etkisine giren Jo, kızı Josie'yi canlı bir şekilde toprağa gömerken, kurtuluşu için bıçağın kendisine verilmesini şart koştu. Hope, Rafael, Penelope ve MG zombilerle mücadele edip Josie'yi kurtarmayı başardı.

Jo'nun içindeki kötü güçlerden kurtulmasının tek şansı tekrar öldürülmesiydi. Bunun için ikizler zor bir kararla yaptıkları büyüyle annelerine veda etmek durumunda kaldılar.

Penelope'un planı, büyük gününde Lizzie'yi etkileyebilmesi için MG'ye önemli bir fırsat tanıdı. Ancak Rafael'in gecenin sonuna doğru dönüşü MG için hayal kırıklığı oldu.

Hope, Rafael ile iyi bir arkadaşlık ilişkisi geliştirirken; Penelope ve Josie öpüştüler. Bölümün sonunda ortaya çıkan Necromancer, Alaric'i pek endişelendirmedi.

LEGACIES YÜKSELİŞTE! 1. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizinin altıncı bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 1.18 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

İlk sezonu 16 bölümden oluşan dizi, bu bölümüyle şimdiye kadarki en yüksek reyting rakamlarına ve izleyicisi sayısına ulaşarak dikkat çekici bir yükseliş yaşadı.

18-12/10/legacies-1x07-foto4.jpg

LEGACIES 1. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Legacies, Julie Plec'in senaryosunu kaleme alıp Angela Gomes'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 7. bölümü "Death Keeps Knocking On My Door" ile 13 Aralık 2018 Perşembe akşamı The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

LEGACIES 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Anma Günü - Hope (Danielle Rose Russell), okula gelen en son yaratık hakkında daha fazla şey öğrenmek için kitapları kurcalarken işler karmaşık bir hal alır ve kendisini karanlık korkularından biriyle yüzleşirken bulur.

18-12/10/legacies-1x07-foto6.jpg

Alaric (Matthew Davis), geçmişindeki sorunlarla başa çıkmaya çalışan Rafael'e (Peyton Alex Smith) yardımcı olur.

LEGACIES 1. SEZON 7. BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-12/10/legacies-1x07-foto3.jpg

18-12/10/legacies-1x07-foto2.jpg

18-12/10/legacies-1x07-foto5.jpg

"Legacies" 1. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin