7 Nisan Survivor'da kim elendi?

Survivor'ın 39. bölümünde kim elendi?

Merve Mutlu
08 Nisan 2020 - 11:50
Gündem

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kanalı olan tv8'de yayınlanan ve yayınlandığı her dönemde izlenme rekorları kıran Survivor 2020'nin 7 Nisan'da yayınlanan 39. bölümünde kim elendi sorusu yanıt buldu. 

20-04/08/iletisim-odulu.jpg

Salı akşamı yayınlanan ve izleyici ile buluşan 39. bölümde iletişim oyunu ve eleme heyecanı bir aradaydı. Oynanan iletişim oyunu sonrasında eleme konseyine geçen yarışmacılardan biri Survivor'a veda etti. 

Survivor 39. bölümde iletişim ödülünü kim kazandı?

Survivor 2020 7 Nisan Salı akşamı 29. bölümü ile ekran başındakilere nefes kesen anlar yaşatmayı yine başardı. Ünlüler ile Gönüllüler arasında yaşanan kıyasıya rekabette takımlar, sevdikleri ile iletişim kurmalarına imkan sağlayan oyunu kazanmak için yoğun çaba harcadılar. Oyunun sonunda iletişim oyununu kazanan takım gönüllüler oldu. Böylece sevdikleri ile mesajlaşma hakkını kazanan gönüllüler oldu. 

Survivor 7 Nisan'da 39. bölümün eleneni kim oldu?

20-04/08/survivor.png

Eleme gecesinde ünlüler takımı toplantı. Bu hafta dokunulmazlığı kaybederek konseye dahil olan Ünlüler takımı arasında en az oyu alan isim adaya veda etti. Ezgi Parviz'in eleme adayı olduğu gecede en fazla oyuu alan Aycan ve Ezgi, Ersin ve Mert'i elemeye gönderdi. 4 kişinin yarıştığı eleme yarışında kaubeden ve elenen Ezgi Parviz oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin