7 Ocak 2019 Pazartesi reyting sonuçları! Vuslat ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

07 Ocak 2019 Pazartesi günü reytingleri belli oldu. İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
08 Ocak 2019 - 10:46
Reyting

07 Ocak 2019 Pazartesi gününün reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi?

Söz, Çukur, Yasak Elma gibi günün iddialı dizilerinin yeni bölümlerinin ekranlara gelmediği gün TRT1'in yeni dizisi Vuslat ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

07 Ocak 2019 reyting sonuçları (Total)

19-01/08/7-ocak-2019-total-reytingler.jpg

07 Ocak 2019 reyting sonuçları (AB)

19-01/08/7-ocak-2019-ab-reytingler.jpg

VUSLAT'IN İLK BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

"Ateşe âşıksan onun hakikatini öğrenmek için, ateşe düşecek onunla yanacaksın... Amma yandıktan sonra ona anlatacak aşkı söyleyecek bir sen kalmayacak... Döne döne yanacak... yana yana bitecek... Bittiğin an! Olacaksın…"

Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür'ün paylaştığı; girdiği aşk yolculuğunda halden hale girecek ve pek çok badire atlatacak olan Aziz'in dönüşüm serüvenini anlatan Vuslat dün akşam ilk bölümüyle ekranlardaydı.

AB kategorisinde %5,44 izlenme oranı ve %11,88 izlenme payıyla 2. sırada yer alarak ilk bölümüyle zirveyi zorlayan dizi; tüm kişiler kategorisinde ise %4,40 izlenme oranı ve %9,18 izlenme payıyla günü 6. sırada tamamladı.

Söz, Çukur ve Yasak Elma gibi günün iddialı dizilerinin dönüşüyle sıralamada muhtemelen biraz gerileyecek olan dizinin izlenme oranlarının, yerine geldiği Ege'nin Hamsisi'ne oranla çok daha iyi olduğu görülüyor.

19-01/08/vuslat-1-bolumden-kare.jpeg

TOTAL VE AB'DE DİĞER SIRALAMALAR

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'in zirvede yer aldığı tüm kişiler kategorisinde Türk sineması Enes Batur Hayal mi Gerçek mi ve Palu ailesinin esrarengiz öyküsüyle şu sıralar çok konuşulan atv'nin Müge Anlı ile Tatlı Sert'i zirvenin takipçileri oldular.

AB'de de zirvede Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yer alırken; yeni dizi Vuslat, Türk sineması Enes Batur Hayal mi Gerçek mi ve Kim Milyoner Olmak İster özel yayını diğer sıraları paylaştılar.

"Vuslat" 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin