Sinema gruplarından Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Şahan Gökbakar'a açık çek!

Mars Sinema Grubu ile yapımcılar arasında yaşanan bilet fiyatları polemiğinin ardından, diğer sinema grupları yapımcılara açık çek verdi. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
08 Ocak 2019 - 10:01
Magazin

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu'nun Hürriyet gazetesindeki köşesinde kaleme aldığı yazıda Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Şahan Gökbakar'ın boykota gideceklerini iddia etmesiyle fitili ateşlenen polemik her geçen gün doz artırıyor.

Mars Grup'un Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar, 'Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkar' sözleriyle, sinema grubunun yapımcılara ve film sektörüne bakış açısının gözler önüne serildiği  bu durumun ardından Gülse Birsel de sinema bilet fiyatlarının yüksek olması ile ilgili bir paylaşımla, yapımcılara destek vermişti.

19-01/08/yapimcilar.png

Bilet fiyatlarına, zorunlu promosyonlarla satılan mısır ve meşrubat ücretlerinin eklenmesi nedeniyle izleyicilerin sinemadan uzak kalması, promosyonların yapımcının kazancı gibi gösterilmesini eleştiren yapımcılara bir destek de diğer sinema gruplarından geldi.

Yaklaşık 350 sinema salonuyla film pazarının büyük kısmına sahip Avşar Film ve Cinemapink, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Şahan Gökbakar gibi yapımcılara, "İstediğiniz rakamı veririz. Cesaretli olun, filmlerinizi biz gösterelim" çağrısında bulundu. 

Hürriyet'ten Ceyhun Kuburlu'nun haberinde, sinema yapımcıları ile Mars Cinema Group arasındaki krize ilişkin yeni gelişmeler yer aldı. Söz konusu haberde, Cinemapink yetkililerinin, "Yapımcının istediği rakamı vermeye hazırız, yeter ki film gösterime girsin" sözleri, Avşar Sinemalarının patronu Şükrü Avşar'ın da "Yapımcı cesaretli olsun. Filmler gösterime girsin. Bu işin sonunda Türk sineması kazanır" ifadeleri yer aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin