Yüzleşme dizisinin kadrosuna Gülsim Ali ve Özge Akdeniz de katıldı!

Adı Masal Çiçeği olarak açıklanan ve Yüzleşme olarak değişen dizinin kadrosuna iki yeni oyuncu katıldı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
08 Ocak 2019 - 09:32
Yeni Bölüm

Başrollerinde Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün rol alacağı T-Company imzası taşıyan yeni dizi Yüzleşme için hazırlıklar devam ediyor. 

Cast çalışmaları hızla devam eden dizinin kadrosunda; Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi başarılı oyuncular da bulunuyor. 

19-01/08/yuzlesme.png 

İlk duyurusu Masal Çiçeği adıyla yapılan dizinin ismi Yüzleşme olarak değiştirildi. Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanması planlanan dizinin kadrosuna ise son olarak Özge Akdeniz ve Gülsim Ali dahil oldu. 

19-01/08/yuzlesmeee.png

Özge Akdeniz dizide, Uğur Yücel'in canlandırdığı Fikret'in kızı olan Hazal karakterini canlandıracak. Gülsim Ali ise, Hande Doğandemir'in canlandırdığı Masal'ın arkadaşı olan Ayşegül rolüyle karşımıza çıkacak. 

Merakla beklenen dizi Yüzleşme'nin en geç Şubat ayında ekranlarda olması bekleniyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin