Efsane dizi Leyla ile Mecnun'un kitabı 15. baskıya ulaştı!

Burak Aksak'ın kaleminden çıkan efsane dizi Leyla ile Mecnun'un bir solukta okunan kitabı 15. baskısına ulaştı!

Nurşah
08 Ocak 2019 - 09:19
Magazin

Geçtiğimiz senelerin bir efsane haline gelmiş dizisi Leyla ile Mecnun'un kitap olarak hayranlarına ulaşacağı haberi tüm seyircileri büyük bir heyecana sürüklemişti. Kısa süreli bir bekleyişin ardından geçtiğimiz Nisan ayında okurlarına kavuşan kitap 2018'in en çok okunan kitapları arasına girdi!

19-01/08/leyla-ile-mecnun-kitap-15-baski.jpg

Leyla ile Mecnun kitabı 15. baskıya ulaştı!

2011-2013 seneleri arasında TRT 1 ekranlarında yayında kalan, bir dönemin çok sevilen dizisi Leyla ile Mecnun kitabı merakla beklenen yeni bölümler gibi bir solukta bitmişti... Bizleri uzun bir aradan sonra İsmail Abi ile, kafası devamlı karışık Mecnun ile, İskender ve Erdal Bakkal ile ve alemin en yavuz hırsızı Yavuz ile buluşturan Burak Aksak'ın kaleminden çıkan Leyla ile Mecnun kitabı 15. baskıya dek ulaştı!

19-01/08/leyla-ile-mecnun-kitap.JPG

Ranini'nin haberine göre 15. baskısına ulaşan kitap günümüze dek 150 bin okuyucu ile eski günleri hatırladı... Leyla ile Mecnun sevenlerin büyük bir heyecan ile okuduğu kitap kimi hayranları pek de memnun edemese de güzel bir hatıra olarak kitaplıklardaki yerini koruyacak gibi görünüyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin