Berrak Tüzünataç'tan fotoğraf açıklaması!

Birkan Sokullu ile uzun süreli aşk yaşayan Berrak Tüzünataç, ayrılığın ardından başarılı oyuncu ile olduğu fotoğraflarının bazılarını kaldırmadı. Sosyal medyadan kendisine yöneltilen sorulara da açıklık getirdi!

Nurşah
08 Ocak 2019 - 09:18
Magazin

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç Birkan Sokullu ile uzun soluklu bir beraberlik yaşamış fakat ikili arasında geçtiğimiz haftalarda ayrılık çanları çalmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından Birkan Sokullu Çukur dizisinin yıldızı Dilan Çiçek Deniz ile birliktelik yaşamaya başlamıştı...

19-01/08/berrak-tuzunatac-aciklama.jpg

"Hayır arkadaşlar, silmeyeceğim..."

Birkan Sokullu, geçtiğimiz günlerde Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşadığını doğruladı. Milliyet gazetesinin haberine göre ikilinin birliktelik haberinden sonra gözler Birkan Sokullu'nun eski aşkı Berrak Tüzünataç'a çevrildi. Sosyal medya hesaplarından Birkan Sokullu fotoğraflarını henüz kaldırmayan Berrak Tüzünataç kendisine yöneltilen sorulara cevap niteliğinde bir Instagram paylaşımı yaptı!

19-01/08/berrak-tuzunatac-birkan-sokullu-aciklama.jpg

"Hayır arkadaşlar, silmeyeceğim. Bana lütfen mesajlar atıp durmayın. Nolursunuz. Ben size karışıyor muyum? Değil mi?" şeklinde açıklama yapan güzel oyuncu silinmeyen fotoğraflar konusunda artık daha fazla soru sorulmamasını rica etti...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin