Coroner dizisi bu akşam başlıyor! Coroner konusu ve fragmanı

Serinda Swan'ın başrolünde yer aldığı Coroner dizisi 07 Ocak'ta başlıyor. Dizinin konusu ve fragmanı...

"Her bedenin bir hikayesi vardır..." Kanada yapımı yeni televizyon dizisi "Coroner" bu akşam CBC kanalında ekran serüvenine başlıyor.

YENİ DİZİ "CORONER"İ TANIYALIM!

Başrolünde Serinda Swan'ın (Breakout Kings, Graceland) yer aldığı dizide Swan'ı yakın geçmişte dul kalmış olan; şüpheli, doğal olmayan ve ani ölümleri araştıran yeni atanmış Toronto'lu adli tabip Dr. Jenny Cooper rolünde izleyeceğiz.

19-01/07/coroner-dizisi.jpg

"CORONER" EKRAN MACERASINA BAŞLIYOR!

Coroner'in ilk bölümü "Black Dog" 07 Ocak akşamı CBC ekranlarında olacak.

İlk bölümde Jenny'i çocuk ıslahevinde bir gencin ölümü üzerine araştırmaya çağrılırken göreceğiz. Kocasının zamansız ölümüyle birlikte hayatı tepetaklak olan Jenny, kendi sorunlarıyla boğuşurken bir yandan da oğlunu kendi başına yetiştirmek durumundadır.

19-01/07/coroner-1-bolum-fotograf.jpg

"CORONER" OYUNCU KADROSU

İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda Alli Chung (Taylor Kim), Roger Cross (Donovan 'Mac' McAvoy), Paniz Zade (Shanti Laghari), Eric Bruneau (Liam), Ehren Kassam (Ross Khalighi), Tamara Podemski (Alison Trent), Lovell Adams-Gray (Dr. Dwayne Allen) ve Saad Siddiqui (Dr. Neil Sharma) gibi isimler de yer alıyor.

M.R. Hall'ın çok satan roman serisisinden Morwyn Brebner tarafından ekranlara uyarlanan Coroner'in yapımcılığını Muse Entertainment, Back Alley Film Productions ve Cineflix Studios ortaklaşa üstleniyor.

19-01/07/coroner-izle.jpg

Showrunner Morwyn Brebner ile birlikte baş yönetmen Adrienne Mitchell (Durham County, Bellevue), Jonas Prupas, Peter Emerson ve Brett Burlock dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

19-01/07/coroner-dizisi-izle.jpg

NBCUniversal International Networks'ün yayın haklarını aldığı dizi İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya, Polonya, Afrika, Latin Amerika, Brezilya ve Avustralya'da ise sene sonlarına doğru yayınlanacak.

"Coroner" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin