Vuslat Nehir (Pelin Uluksar) kimdir?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Vuslat'ta Nehir karakterini canlandıran Pelin Uluksar kimdir?

Nurşah
07 Ocak 2019 - 18:02
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarında ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Vuslat dizisinde Nehir karakterini canlandıran Pelin Uluksar kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler....

19-01/07/vuslat-nehir.jpg

Vuslat Nehir kimdir?

Vuslat dizisinde Nehir Deren karakterini Korkmaz ailesinin yakın bir dostunun kızı olarak izleyeceğiz. Ayrıca holdingte de üst düzey bir çalışan olan Nehir hırslı ve başarılı bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Vuslat Nehir karakterini ise genç oyuncu Pelin Uluksar canlandırıyor...

19-01/07/pelin-uluksar-vuslat-dizi.jpg

Pelin Uluksar kimdir?

1994 yılında İstanbul'da doğan Pelin Uluksar an itibarıyla 25 yaşındadır. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro ve Diksiyon eğitimiş almıştır. Güzel oyuncu kamera karşısına ilk olarak reklam filminde yer alarak geçmiştir. No:309 ve Bir Deli Rüzgar dizilerinde rol alan Pelin Uluksar'ı son olarak Vuslat dizisinde izleyeceğiz.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin